Een korting voor de Kerstdagen

Tot en met 24 december 2019 ontvang je 20% korting op de onderstaande twee trainingen.

Een training voor je kind

Een in de praktijk geteste training voor hoogbegaafde kinderen, geleverd in PDF-formaat en 6 weken aanvullende e-mails met tips om je te ondersteunen bij het aanleren van waardevolle vaardigheden aan je kind.

 • Zorg zelf voor jouw succes!

  Een training voor hoogbegaafde kinderen – waarbij een volwassene nodig is – om hen weerbaarder te maken en zich leren handhaven in de wereld die zo anders is dan zij…

  Je betaalt tot en met 24 december 2019: 53,60 euro in plaats van 67 euro.

  Lees hier meer over de inhoud van de training. BESTEL OP DEZE WEBPAGINA, ANDERS HEB JE GEEN KORTING.

Een online cursus over hoogbegaafde meisjes

Een cursus bestaande uit 5 video's en een hand-out met vragen, waarmee je meer inzicht krijgt in wat je hoogbegaafde dochter nodig heeft. Ook geschikt voor professionals.

 

 • Hoogbegaafde meisjes onzichtbaar in de klas

  Een cursus over de karakteristieken en behoeftes van hoogbegaafde meisjes, over wat ze nodig hebben thuis en op school.

  Je betaalt tot en met 24 december 2019: 69,60 euro  in plaats van 87 euro.

  Lees hier meer over de inhoud van de cursus. BESTEL OP DEZE WEBPAGINA, ANDERS HEB JE GEEN KORTING!

Hoe kun je bestellen?

Hieronder vind je een bestelknop, waar je op klikt en direct betaalt. Na de betaling ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin toegang tot de gekozen training.

Bestel hier de training voor je kind:

Ja, ik bestel Zorg zelf voor jouw succes!

Bestel hier de cursus over meisjes

Ja, ik bestel Hoogbegaafde meisjes onzichtbaar in de klas

Hoe lang is deze aanbieding nog beschikbaar?

Wat zeggen mijn klanten:

Bedankt voor alle inzichten die je tijdens de training deelt. Ik kijk nu heel anders naar de hoogbegaafdheid van mijn dochter en ik heb het gevoel dat ik haar beter kan helpen zichzelf te zijn.

Marieke

Ik begon al te twijfelen aan de mogelijkheden van mijn dochter. Ze laat het op school niet zien en de leerkracht gelooft niet dat ze een voorsprong heeft. Dat had ze althans in de kleuterklas, maar nu lijkt het weg. Met jouw tips in deze cursus kan ik haar beter helpen!

Brigitte

Mijn zoon begrijpt nu veel beter hoe hij zich kan gedragen in de klas, social talk was hem vreemd, maar hij kiest er nu voor wanneer hij het kan toepassen om zo beter in contact te komen met klasgenoten. Ook de les over Afkoelen, omgaan met intense emoties, vond ik verhelderend.

Petra

Gaat er iets mis tijdens de bestelling: geen paniek - het internet doet soms rare dingen - stuur ons een e-mail en we nemen contact met je op.

Belangrijk: Wanneer je op de ‘Bestel nu’-knop klikt, ga je naar een speciale pagina. Klik op ‘Afrekenen’, vul je gegevens in en kies de betaalmethode. Nadat de betaling is ontvangen, ontvang je een e-mail met alle gegevens van de training.

Op alle diensten van IEKU Advies zijn de algemene voorwaarden van toepassing.