Vervolg op maatwerk is geen luxe

FLUÏDE MODEL IN HET ONDERWIJS

het fluïde model als leidraad voor begeleiding van uitzonderlijk begaafde kinderen

(inclusief een maatwerkplan maken)

door renata hamsikova

vrijdag 19 april 2024

DEZE MASTERCLASS IS INCLUSIEF  HET ONTWERPEN VAN EEN LEERPLAN
VOOR JE KIND OF VOOR LEERLING IN JE KLAS

Waar gaan we het over hebben:

Het Fluïde model uitzonderlijke begaafdheid
Hoe leren uitzonderlijk begaafde kinderen en hoe kun je dit integreren in een leerplan en in hun leven.
Aan de hand van het model krijg je inzichtelijk wat je kind / je leerling nodig heeft, wat nu ontbreekt en wat belangrijk is voor zijn ontwikkeling.
We gaan aan de hand van een format een fluïde plan maken
Je krijgt inzichten in wat nog meer nodig is (behalve onderwijs) zodat uitzonderlijk begaafde kinderen zich in balans kunnen ontwikkelen.
Je krijgt input voor jou als volwassene, of je nu in een rol van de ouder bent of een professional.

Vrijdag 23 september had ik deelgenomen aan de masterclass waar Renata  vol passie vertelde over lagen van begeleiding die moeten plaatsvinden nog voordat er op school iets aangepast wordt. Dat je als ouder verantwoordelijk bent voor de basis. En dat je je kind leert zichzelf te durven zijn, door zelf een voorbeeld te zijn. 

Daarnaast heeft het kind recht op verbinding, herkenning, wederkerigheid, waardevol contact en zingeving, iedere dag! Zorg ervoor dat je je niet identificeert met het onderwijssysteem of afhankelijk wordt van de situatie. Maar blijf het observeren, als toeschouwer, dan blijf je ook als ouder wie je bent. En, er is áltijd een plan B!

Ik kan intens genieten van de taal die Renata gebruikt om haar visie kracht bij te zetten. Het was een inspirerende en leerzame ochtend.

Daphne Vis

Bureaubegaafd

Ik wil je bedanken voor afgelopen vrijdag tijdens de Masterclass. Ik was die vrouw die zichzelf nog als kikkertje tussen het gras ziet met mijn 5 jarige UHB dochter en UHB man. Je 1 op 1 gesprekje die vrijdag heeft mij echt zoveel inzichten gegeven, die hele dag was echt zo fijn. Alsof je een presentatie over mijn kind hield. Ik wilde je daar graag nog even via dit berichtje voor bedanken.

Alle blogs en podcasts die jij deelt maakt dat ik het inmiddels zelf ook beter kan verwoorden naar mensen die geen idee hebben wat het inhoudt om een uitzonderlijk hoogbegaafd kind te hebben. Ik deel ook veel van je blogs met school om zo hopelijk wat duidelijkheid te creëren.

Nogmaals, dank voor alles maar vooral voor de persoonlijke groei die ik via jou mag doormaken!

Nathalie


Dank voor de Masterclass ‘Fluïde model voor fluïde bestaan’ afgelopen vrijdag. Het was fijn je energie in grenzeloze vrijheid te voelen. Het komt zelden voor dat ik mensen ontmoet waarbij ik hierin herkenning vind. Een pareltje op mijn levenspad.

Jose


Fluïde model uitzonderlijke begaafdheid

Tijdens deze bijeenkomst zal ik mijn nieuwe model uitzonderlijke begaafdheid presenteren en aan je uitleggen hoe je het kunt inzetten voor begeleiding van je kind of kinderen in je praktijk of in je klas.

(auteursrechten van toepassing)

Reserveer je plaats

385 euro


Prijs per  persoon, inclusief een lunch en een handout

Je gaat na klik betalen via shopping-cart

Renata Hamsikova

Renata Hamsikova

Oprichter IEKU Advies

Welkom. Een korte introductie als je mij nog niet kent. Ik ben ruim 15 jaar betrokken bij hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen. Inmiddels door veel ervaring met scholen, kinderen en ouders en wat werkt en niet werkt heb ik veel ervaring opgedaan. Als resultaat heb ik een eigen visie op het onderwijs aan uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen en heb hiervoor een model ontwikkeld. Dit is de basis voor maatwerk, waarbij het individu centraal staat. Meer kun je hier lezen.

VRIJDAG 19 april 2024 van 10.00 tot 15.00 uur

Fluïde model voor fluïde bestaan


locatie in Hoorn

De workshop vindt plaats op een nader te bepalen locatie in Hoorn.

Volg online: Maatwerk is geen luxe

Maatwerk is geen luxe is een eerdere masterclass die nu volledig online te zien is.

Voor de masterclass over Fluïde model heb je een basis nodig om de essentie van uitzonderlijke begaafdheid te begrijpen. Alleen dan kun je werkelijk maatwerk begrijpen en kun je het fluïde model goed toepassen. De masterclass Maatwerk is geen luxe geef ik niet meer live, maar je kunt het volledig online kijken.

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op:

Spaces are limited! Reserve your spot now

Enter your email to save your place on the free training

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close