Master Mind groep voor ouders van uitzonderlijk begaafde kinderen

... omdat aanpassen geen optie is


Opvoeden van uitzonderlijk begaafde kinderen gaat met ups en downs. Het kent geweldige hoogtes en prachtige momenten en het kent diepe dalen met zorgen. Het is daarom fijn als je regelmatig feedback kunt krijgen, als je kunt sparren en als je tips en inzichten kunt krijgen en delen. Deze online groep is er voor jou. Om jou te helpen de best mogelijke versie van jezelf te zijn, waardoor je een voorbeeld en steun kunt zijn voor je kind.

Voordelen van de Master Mind groep

Regelmaat

We komen 5x bijeen via video en je hebt gedurende die periode de mogelijkheid om vragen te stellen en inzichten te delen.

Feedback

Je ontvangt feedback zowel van mij als van andere deelnemers en jij kunt natuurlijk ook jouw ervaringen delen. Dat is heel waardevol.

Inzichten

Per sessie kies ik een onderwerp aan de hand van waar de meeste behoefte aan is en ik geef je tips en inzichten. Iedere sessie is op die manier een minicursus.

Advies

Ik geef je advies, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met uitzonderlijke begaafdheid, met het onderwijssysteem en het leven 🙂

Groei

Door de master mind groep heb je de mogelijkheid niet te blijven zitten met je vragen of emoties en je kunt ze delen en ervan leren.

Samen

Herkenning is heel belangrijk voor een stabiele ontwikkeling. Dat geldt ook voor uitzonderlijk begaafde mensen (klein en groot). Daarom is deze master mind met gelijkgestemden heel mooi en waardevol.

Ik loop met je mee ...

Renata Hamsikova

Opvoeden van uitzonderlijk begaafde kinderen is een kunst.

Als moeder van twee uitzonderlijk begaafde kinderen heb ik van alles meegemaakt. Ik begrijp je en kan me in jouw situatie verplaatsen. Het is een gevecht om enigszins passende onderwijsomgeving voor je kind te regelen en het is zwaar als je kind uitgesloten wordt en als een school geen veilige plek voor hem of haar is. Je moet als ouder dan heel stevig in je schoenen staan, omdat je aan je kind wilt laten zien hoe het voor zichzelf kan kiezen en zijn eigen leven kan inrichten, onafhankelijk van meningen van anderen (die het toch niet begrijpen). Je kunt je intelligentie gebruiken om te doen waar je passie ligt, je kunt je intelligentie effectief inzetten voor jezelf en dus ook voor het geheel. Want als jij je pad loopt, inspireer je anderen. Ik wens voor alle uitzonderlijk begaafde mensen dat ze durven vanuit hun hart te leven. En hoe je dat kunt doen? Dat deel ik graag met je.

Tijdens de master mind gesprekken kun je alles delen en kun je om feedback en steun vragen. Ik deel mijn ervaring en kennis met je en bied een luisterend oor.

Kun je aan de verwachtingen van anderen voldoen? Totaal niet interessant.

Maar kun je zijn wie je bent?

Renata Hamsikova

Deelname


Instromen is op vaste momenten mogelijk.

Je betaalt maandelijks voor de duur van de gekozen periode (voor 3 of 5 maanden).

Deelname is het meest nuttig als je de gekozen periode doorloopt omdat je dan een continuïteit ervaart in mijn feedback en in de besproken thema's.

Per maand

eens per maand video call van max. 1,5 uur
Input van Renata (ik deel telkens een belangrijk inzicht met je)
Je kunt je vragen stellen over wat dan ook
Je krijgt antwoorden en ik zal als nodig sheets of handige schema's met je delen
Je leert van elkaars ervaringen
De groep bestaat uit gelijkgestemden die elkaar begrijpen
Je komt in contact met andere ouders en kunt zelfs kinderen bij elkaar brengen
Je hebt de mogelijkheid om structureel feedback te vragen en ervaringen delen

Data tot de zomer 2023

Tijd telkens om 9.30 uur

1 maart 2023

5 april 2023

Heb je eerst een vraag?

Als je iets niet duidelijk is en je wilt weten of de master mind iets voor jou is, mail gerust. De mail gaat naar Jessica (PA) en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close