Zaterdag 3 juni 2023

Hoe word en blijf je autonoom, authentiek en vrij?

Een SUPER TRANSFORMATIEF event (lees reacties van deelnemers verderop) voor uitzonderlijk begaafde volwassenen), om jezelf terug te vinden, vanuit je authenticiteit te leven en je kind vanuit je kracht op te voeden.

Aanpassen aan het gemiddelde is geen optie.

Maar hoe word je een hoogbegaafde rebel? Zelfredzaam, zelfsturend, je eigen pad volgend, met respect voor anderen? Daar gaat deze dag over.

Daarnaast heb je de gelegenheid om andere rebellen te ontmoeten, want die zijn soms best moeilijk te vinden...

Wie is de hoogbegaafde rebel?

De kwaliteiten van de hoogbegaafde rebel zijn multidimensionaal. Ten eerste een rebel gelooft nergens in, behalve zijn eigen ervaring. Een rebel is een onderzoeker, een zoeker. Een rebel respecteert zijn eigen onafhankelijkheid en hij respecteert de onafhankelijkheid van alle anderen. Ten tweede is het besef dat je in het nu leeft met zoveel alertheid en bewustzijn als je aankunt. Een rebel is geen slaapwandelaar, hij probeert een bewust leven te leiden.

De hoogbegaafde rebel is ook: autonoom, onafhankelijke denker, non-conformist, authentiek, trouw aan zichzelf, heeft respect voor anderen, zelfredzaam en zelfsturend, wars van meningen en gedrag van de massa, hij kiest zijn eigen weg.

Wat heb je nodig?

Om een hoogbegaafde rebel te kunnen zijn heb je vaardigheden nodig. Want: hoe word je autonoom, onafhankelijk en hoe blijf je trouw aan jezelf? Hoe kun je je eigen conditionering doorbreken om jezelf en je kind te helpen vrij te zijn?

Dit zijn naar mijn mening belangrijke vaardigheden van een hoogbegaafde rebel:

Zelfsturing en onafhankelijk denken toepassen
Jezelf zijn ongeacht wat anderen vinden, je niets aantrekken van oordeel en verwachtingen van anderen
Je empathie en betrokkenheid gebruiken voor jezelf en het groter geheel
Zelfredzaam en oplossingsgericht zijn zodat je je eigen weg kiest, ongeacht wat anderen vinden
Trouw aan jezelf blijven, je zelfkennis vergroten waarbij je compleet helemaal OK bent zoals je bent, geen prestatie of bewijs is hiervoor nodig.
Vrij zijn in je denken en doen en anderen vrij laten
Om kunnen gaan met je "tekortkomingen" en alles nemen zoals het is
Je blijven ontwikkelen, veel lezen en luisteren, zodat je zelf je eigen mening kunt vormen

Tijdens het event komen misschien nog meer punten naar voren. Het is juist mooi om elkaars ervaringen te delen en van elkaar te leren.

hoogbegaafde rebel in wording

Een rebel respecteert zijn eigen onafhankelijkheid en hij respecteert de onafhankelijkheid van alle anderen.

Renata Hamsikova IEKU

Renata Hamsikova

eigenaar van IEKU Advies, specialist uitzonderlijke begaafdheid (145+ IQ)

Hallo, ik ben de facilitator en organisator van deze verbinding. Ik ben een hoogbegaafde rebel en het is mijn missie om uitzonderlijk begaafde mensen te helpen zichzelf te vinden en vanuit hun authenticiteit te gaan leven.  Ik zie je graag tijdens het event en ben nieuwsgierig naar je ideeën. Je kunt ook vooraf mailen en meedenken. Tot snel!

"Ik vond het een hele fijne en bijzondere bijeenkomst. Ik kwam met mijn zoon die er ook veel aan gehad heeft en ik heb genoten van de bijzondere sfeer. Prachtig om eens te voelen dat je met een groep mensen bent die op een spirituele manier in het leven staan, dat er naast het slechts dat er gebeurt in de maatschappij ook zoveel moois gebeurt."

Beatrijs

"Het was een leerzame dag waarbij ik veel kennis heb opgedaan over angst. Mijn zoon heeft een angststoornis door combinatie van hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, asynchrone ontwikkeling en diepgaande verwerking van alles. Dus deze dag sloot zeer goed aan bij mijn huidige situatie. Ook bij mezelf sloot het goed aan."

Alice

"Ik lees al jaren artikelen, brochures, boeken, ik volg webinar, seminars en ik luister podcasts. Maar deze bijeenkomst kwam binnen. Ik was volledig uitgeteld door alle emoties die er waren. Blij dat ik herkenning vond bij ook maar gewone mensen. En ondanks alle kennis die ik reeds heb, toch weer nieuwe informatie opgedaan en linken gelegd die mij hopelijk gaan helpen om meer mezelf te durven zijn (zonder angst buiten de maatschappij te komen staan).
Dank voor deze mooie dag! "

Yven

"Ik vond het een heel fijne en inspirerende dag, nogmaals dank! Mooie combinatie van een vaste structuur met daarbinnen veel ruimte voor verdieping op maat... en het was überhaupt een verademing om in deze tijd met een groep mensen zo stil te staan (of juist in beweging te komen ;-)) bij het leven vanuit je waarheid en de leugens die de maatschappij ons oplegt (hoewel dat vast niet voor iedereen hetzelfde betekent). Daarnaast vond ik het mooi hoe het enerzijds voedend was vanuit een meer holistische/spirituele blik, maar voor degenen die zich daar minder senang bij voelen ook weer concreet en aards genoeg. En natuurlijk heel prettig om met zo'n groep eensgezinden samen te zijn.  "

Elian

Hier gaan we het over hebben:

Authentiek

Hoe word je jezelf en hoe leef je vanuit je hart?

Autonoom

Hoe blijf je autonoom in een maatschappij die wil dat je anders bent?

Vrije denker

Hoe kun je je conditionering doorbreken en voor jezelf denken?

Zelfredzaam

Welke vaardigheden heb je nodig en hoe kun je zonder angst leven?

Vrij

Hoe word je vrij in denken en in ZIJN?

Betrokken

Hoe blijf je bij jezelf en betrokken bij de samenleving en het geheel?

En daarnaast... ervaringen uitwisselen, gesprekken voeren, nieuwe mensen leren kennen...

Prijs per persoon

EUR 385

EUR 435 samen met je tiener

Inclusief koffie en thee
Inclusief een uitgebreide biologische lunch
Neem je goede humeur mee
Kom open en onbevangen!

Je wordt meteen naar de shoppingcart doorgeleid.

Je investering


Er is per deelnemer één prijs, dus geen aanbiedingen of twee voor de prijs van een acties...

UITZONDERING: als je samen met je tiener komt die tussen 16-21 jaar is, kan je kind voor 50 euro deelnemen.

zaterdag 3 juni 2023

De locatie


De Hartelijke Huiskamer

Voor dit event heb ik een mooie locatie in Zwaag (gemeente Hoorn) gevonden. Het is kleinschalig, huiselijk en gezellig.

Vragen?

Heb je vragen over het event?

Get Instant Access to the Video Course

Enter your details below to get instant access to [enter course name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close