Zaterdag 6 november is vol, binnenkort aanmelding mogelijk voor 2 april 2022

Hoe word en blijf je autonoom, authentiek en vrij?

Een event voor uitzonderlijk begaafde volwassenen (al dan niet ouders van uitzonderlijk begaafde kinderen), om jezelf terug te vinden, vanuit je authenticiteit te leven en je kind vanuit je kracht op te voeden.

Aanpassen aan het gemiddelde is geen optie.

Maar hoe word je een hoogbegaafde rebel? Zelfredzaam, zelfsturend, je eigen pad volgend, met respect voor anderen? Daar gaat deze dag over.

Daarnaast heb je de gelegenheid om andere rebellen te ontmoeten, want die zijn soms best moeilijk te vinden...

Wie is de hoogbegaafde rebel?

De kwaliteiten van de hoogbegaafde rebel zijn multidimensionaal. Ten eerste een rebel gelooft nergens in, behalve zijn eigen ervaring. Een rebel is een onderzoeker, een zoeker. Een rebel respecteert zijn eigen onafhankelijkheid en hij respecteert de onafhankelijkheid van alle anderen. Ten tweede is het besef dat je in het nu leeft met zoveel alertheid en bewustzijn als je aankunt. Een rebel is geen slaapwandelaar, hij probeert een bewust leven te leiden.

De hoogbegaafde rebel is ook: autonoom, onafhankelijke denker, non-conformist, authentiek, trouw aan zichzelf, heeft respect voor anderen, zelfredzaam en zelfsturend, wars van meningen en gedrag van de massa, hij kiest zijn eigen weg.

Wat heb je nodig?

Om een hoogbegaafde rebel te kunnen zijn heb je vaardigheden nodig. Want: hoe word je autonoom, onafhankelijk en hoe blijf je trouw aan jezelf? Hoe kun je je eigen conditionering doorbreken om jezelf en je kind te helpen vrij te zijn?

Dit zijn naar mijn mening belangrijke vaardigheden van een hoogbegaafde rebel:

Tijdens het event komen misschien nog meer punten naar voren. Het is juist mooi om elkaars ervaringen te delen en van elkaar te leren.

hoogbegaafde rebel in wording

Een rebel respecteert zijn eigen onafhankelijkheid en hij respecteert de onafhankelijkheid van alle anderen.

Renata Hamsikova IEKU

Organisator: Renata Hamsikova

eigenaar van IEKU Advies, specialist uitzonderlijke begaafdheid (145+ IQ)

Hallo, ik ben de facilitator en organisator van deze verbinding. Ik ben een hoogbegaafde rebel en het is mijn missie om uitzonderlijk begaafde mensen te helpen zichzelf te vinden en vanuit hun authenticiteit te gaan leven.  Ik zie je graag tijdens het event en ben nieuwsgierig naar je ideeën. Je kunt ook vooraf mailen en meedenken. Tot snel!

Niels Roest

Gastspreker: Niels Roest

eigenaar van UNLIMITED YOU

Niels leert mensen hun kracht en potentieel aan te spreken en het beste uit zichzelf te halen. Als voormalig special forces lid heeft hij ervaring opgedaan zowel in Nederland als in het buitenland. De zware training samen met zijn jarenlange praktijkervaring en zijn onoverwinnelijke charisma maken hem tot inspirator en leider die je de mogelijkheden en de weg kan laten zien tot ontwikkeling van je persoonlijke leiderschap. Om authentiek en vrij te kunnen leven heb je inzicht en vaardigheden nodig. Door de principes van special forces toe te passen kun je jezelf en je kind op een hoger niveau tillen en een hoogbegaafde rebel worden.

Hier gaan we het over hebben:

Authentiek

Hoe word je jezelf en hoe leef je vanuit je hart?

Autonoom

Hoe blijf je autonoom in een maatschappij die wil dat je anders bent?

Vrije denker

Hoe kun je je conditionering doorbreken en voor jezelf denken?

Zelfredzaam

Welke vaardigheden heb je nodig en hoe kun je zonder angst leven?

Vrij

Hoe word je vrij in denken en in ZIJN?

Betrokken

Hoe blijf je bij jezelf en betrokken bij de samenleving en het geheel?

En daarnaast... ervaringen uitwisselen, gesprekken voeren, nieuwe mensen leren kennen...

Je investering


Er is per deelnemer één prijs, dus geen aanbiedingen of twee voor de prijs van een acties...

zaterdag 2 april 2022

10.00 tot 16.00 uur

De locatie


Het Venster op Waterland

Voor dit event heb ik een prachtige locatie uitgezocht in het mooie Waterland. Het is kleinschalig, landelijk en gezellig.

Vragen?

Heb je vragen over het event?

© Copyright IEKU Advies.  Alle rechten voorbehouden.

Get Instant Access to the Video Course

Enter your details below to get instant access to [enter course name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok
Page Created with OptimizePress