In maart 2009 heb ik IEKU Advies opgericht. Het bestaat 10 jaar en dat wil ik samen met jou vieren met een brunch, gecombineerd met twee lezingen én de mogelijkheid om andere ouders, leerkrachten of professionals te ontmoeten.

Volgeboekt

Jouw investering

Voor deze volledig verzorgde brunch, inclusief twee lezingen en de gelegenheid om met anderen in contact te komen betaal je EUR 37,00 incl. BTW.

Je kunt tevens de publicaties van Renata met een korting kopen.

Waar?

Van der Valk Hotel Volendam, Wagenweg 1, 1145 PW Katwoude

Als er iets misgaat tijdens de bestelling, geen paniek, het internet doet soms rare dingen :). Stuur mij dan een e-mail en ik neem contact met je op.

Als je nog vragen hebt, stuur mij een e-mail en laat me weten hoe ik je kan helpen.

Belangrijk: Wat gebeurt er zodra je op de bestelknop klikt: je gaat naar een speciale pagina waar je de bestelling ziet. Klik dan op ‘Afrekenen’. Vul jouw gegevens in en kies de betaalmethode. Nadat de betaling is ontvangen, ontvang je een e-mail van mij met alle gegevens van de training.

Terug naar de website.