Unmask your true potential!

Een unieke training voor de Hoogbegaafde rebel in wording

voor uitzonderlijk begaafde tieners tussen 12 en 20 jaar

Een samenwerking van:

NIEUWE GROEP: VOORJAAR 2022

 Wie is de hoogbegaafde rebel?

De kwaliteiten van de hoogbegaafde rebel zijn multidimensionaal. Ten eerste een rebel gelooft nergens in, behalve zijn eigen ervaring. Een rebel is een onderzoeker, een zoeker. Een rebel respecteert zijn eigen onafhankelijkheid en hij respecteert de onafhankelijkheid van alle anderen. Ten tweede is het besef dat je in het nu leeft met zoveel alertheid en bewustzijn als je aankunt. Een rebel is geen slaapwandelaar, hij probeert een bewust leven te leiden.

De hoogbegaafde rebel is ook: autonoom, onafhankelijke denker, non-conformist, authentiek, trouw aan zichzelf, heeft respect voor anderen, zelfredzaam en zelfsturend, wars van meningen en gedrag van de massa, hij kiest zijn eigen weg.

Welke vaardigheden heb je nodig?

Als een hoogbegaafde rebel ga je de special forces vaardigheden leren om zelfredzaam en zelfsturend je eigen weg te kunnen volgen. Een van de belangrijkste vaardigheden is je eigen verantwoordelijkheid nemen en daarbij hoort zelfkennis. Wie ben je, hoe reageer je, wat zijn je sterke en zwakke punten? Als je meer over jezelf leert, zal je in staat zijn je omgeving zo te gebruiken dat je vanuit je hart, met respect voor anderen, onafhankelijk je eigen weg kunt volgen.

Voor uitzonderlijk begaafde mensen betekent dit: je leert je vanuit je kern tot de omgeving te verhouden, zonder dat je last hebt van de algemene conditionering. Met andere woorden: je gebruikt je zelfkennis en je intellect om te doen wat je wilt.

Resultaat: je kunt uiteindelijk door deze vaardigheden consequent toe te passen een persoonlijke vrijheid bereiken en je laat je niet in een hokje stoppen waaruit je bang naar de wereld kijkt, omdat je je niet begrepen voelt. Het belangrijkste is dat je jezelf begrijpt. Dan heb je een mening van anderen niet nodig. Dan ben je een hoogbegaafde rebel.

Unlimited You: Wij geloven dat de mogelijkheden tot echte groei van de mens in het karakter zitten. Veel mensen leggen de focus op meer en meer leren, terwijl de magie zit in het ontwikkelen van het karakter. Dus zaken afleren. Bijvoorbeeld: in plaats van je met een gesprek te bemoeien en altijd je mening klaar te hebben is het beter om op bepaalde momenten te zwijgen. Beter leren luisteren. De beste leiders zijn de beste luisteraars.

Dit geldt ook voor persoonlijk leiderschap. Als hoogbegaafde rebel heb je namelijk je eigen leiding nodig, doordat je zo anders bent, moet je leren op jezelf en je eigen oordeel te vertrouwen.

De boodschap van Unlimited You is: meer is niet beter, beter is beter.


Je hebt een unieke kans om belangrijke (levens)vaardigheden te leren

To be the best (version of yourself) learn from the best!

Deze training wordt gegeven door getrainde Special Forces mannen.

DOE JE MEE ?? DOE JE MEE ??Wat een dag! Ik heb geleerd dat duidelijk communiceren en zeggen wat je van de ander verwacht heel belangrijk is.

Jongen

15 jaar

Ik wist niet dat ik het kon, een boef arresteren. Je kunt meer dan je denkt! Het geeft me moed om op school voor mezelf op te komen en mezelf te zijn.

Meisje

13 jaar

Dit ga je leren:

UNMASK your true potential!

Je leert hoe je de masker van je conditionering afdoet, zodat je je authentieke ik kunt zijn. Vanuit je kern, vanuit wie je echt bent, leer je je leven een vorm te geven. Je leert vaardigheden die je als een Hoogbegaafde Rebel nodig hebt om zelfredzaam en onafhankelijk te worden.

Hiervoor ga je de volgende vaardigheden ontdekken en oefenen:

Zelfkennis

Structuur

Luistervaardigheden

Duidelijk communiceren

Analyseren en deduceren

Meewerken

Voor jezelf nadenken

Energie gebruiken

Durven jezelf te zijn

Het onbekende aandurven

Feedback krijgen en geven

Open staan voor (anders) leren

De investering

Uitwisselen

Er vindt de hele dag een uitwisseling van kennis en vaardigheden plaats. Je leert van de trainers en van elkaar.

Winnaar

De winnaar ben JIJ. Ongeacht de uitkomst. Omdat je meedoet, de moed hebt om aan jezelf te werken en daardoor onafhankelijk worden.

Vragen

Je kunt op vaste momenten vragen aan de trainers stellen en na afloop praten we na en kun je je ervaringen met elkaar delen.

Een training van twee dagen met Special Forces Experience voor Hoogbegaafde Rebel in wording kost:

EURO

Een unieke leerervaring
Je leert van echte, getrainde special forces mannen
Je leert waardevolle vaardigheden
Je krijgt nieuwe inzichten
Je hebt de basis om zelfsturend te worden
Inclusief nabespreking
Meld je tiener aan door op de onderstaande knop te klikken, je betaalt nog niet, je verstuurt een e-mail.

Samen

Je leert in een groep gelijkgestemden, uitzonderlijk begaafde tieners zoals jij.

Feedback

Je ontvangt feedback, niet alleen van de trainers maar ook van de groepsleden. Ouders ontvangen na de training een e-mail met behandelde onderdelen en tips om je tiener verder te helpen.

Nabespreken

Na de trainingsdag gaan we gezamenlijk afsluiten met een uitgebreide lunch of barbecue en we bespreken hoe je de geleerde onderdelen in je eigen leven kunt toepassen.

Waar en wanneer?

Deze unieke training vindt plaats op het Fort bij Spijkerboor bij Westbeemster, Noord-Holland

Fort

Westdijk 46

1464 PC Westbeemster

Het grootste en het modernste fort van de Stelling van Amsterdam

Overnachten

Het is mogelijk om op het terrein te overnachten. Als je dit overweegt, kun je het aan ons doorgeven.

Datum

Deze training vindt plaats op afspraak bij voldoende aanmeldingen bij minimaal 6 deelnemers.

Data voor het voorjaar worden zsm bekend gemaakt.

tijd: 10.00 - 16.00 uur

Contact

Heb je vragen over de inhoud van de training of anders, neem contact met ons op per e-mail: hbrebel@ieku.nl

© Copyright IEKU Advies en UNLIMITED YOU.  Alle rechten voorbehouden.

Get Instant Access to the Video Course

Enter your details below to get instant access to [enter course name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTREER VOOR DE TRAINING

Je aanmelding is pas definitief nadat de betaling is ontvangen.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
error: Content is protected !!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok
Page Created with OptimizePress