Renata Hamsikova

Renata Hamsikova

Een persoonlijke boodschap van Renata...

Het is zomervakantie en voor veel hoogbegaafde kinderen en ouders betekent het RUST. Rust van school, van wat moet, van vroeg opstaan, van aan de verwachtingen van anderen voldoen, van leren op een manier die niet bij je past, van doen alsof...

Ik hoop dat je vooral ontspant en geniet. En als je tijd en zin hebt, kun je nadenken over hoe het volgend schooljaar kan, hoe het voor de rest van je leven kan... Hieronder links naar verschillende inspiratie.


Alleen als je intelligent bent, ben je in staat te beseffen dat JIJ alleen verantwoordelijk bent voor je eigen leven. En je gaat ernaar handelen.

Luister

Op mijn podcast Ik ben gewoon normaal kun je luisteren naar diverse inzichten en uitleg over hoogbegaafdheid.

Lees

Ik heb tientallen artikelen geschreven om je te helpen je eigen idee te vormen over hoogbegaafdheid en hoe je onafhankelijk blijft en het ook je kind leert.

Kijk

Op youtube kanaal Hoogbegaafde rebel kun je video's over mijn kijk op hoogbegaafdheid en de wereld zien.

Lees nog meer

In het boek Intens, authentiek en vrij met ruim 400 pagina's kun je nog veel meer lezen over hoe je authentiek en vrij wordt en blijft.

Doe mee

Tijdens het schooljaar kun je meedoen aan verschillende live master classes en inspiratiedagen of je kunt een online cursus volgen.

Mail me

Als je vragen hebt mail en ik kijk hoe ik je kan helpen.

Copyright © IEKU Advies. All Rights Reserved.

error: Content is protected !!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok
Page Created with OptimizePress