AGENDA

Kom in je kracht en help effectief je kind

Zoek je inzichten, handvatten, invalshoeken, motivatie, inspiratie, herkenning, erkenning, diepgang of specialisme? Wil je een blijvende verandering in je situatie of die van je kind? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande activiteiten.
Het is tijd om je kracht terug te vinden en weer vreugde, authenticiteit en onafhankelijkheid ervaren!

EINDELIJK PASSEND ONDERWIJS?

MAATWERK IS GEEN LUXE

vrijdag 23 september 2022

INSPIRATIE TOT VERANDERING

HOOGBEGAAFDE REBEL IN WORDING

zaterdag 5 november 2022
vrijdag 18 november 2022

Maatwerk?

Ben je geïnteresseerd in een in-company training?

Stuur ons een e-mail

Heb je geen gelegenheid om persoonlijk op een van de trainingen te verschijnen? Kijk dan naar deze publicaties, ze kunnen je ook helpen verder te komen. Voor ouders, professionals en kinderen.

Lees meer…
Renata Hamsikovva
Renata Hamsikova
Renata Hamsikova

Met heel veel plezier heb ik je nieuwe glossy gelezen. Hoewel ik al veel kennis heb, las ik er weer mooie dingen in. Juist door de manier waarom je dingen bij elkaar hebt gezet. Heel mooi! Juist het woord empathie kwam heel erg binnen. Toevallig ben ik met een plusklas bezig en hadden we het over grenzeloos kunnen zijn, vanuit het grote invoedend vermogen. Hier past empathie, het is het juiste woord op de juiste plek. Ik heb de afgelopen week al veel mensen blij kunnen maken, met de heldere uitleg die ik nu kan geven.

Annette Damman

Bij deze wil ik graag mijn complimenten geven voor de Glossy die je gemaakt hebt: ‘Hoogbegaafde kinderen versnellen niet’ is echt een heel goed bruikbaar en concreet hulpmiddel bij de zoektocht naar oplossingen voor hoogbegaafde kinderen. Ik werk als intern begeleider op een basisschool in Den Haag en kan de kennis direct gebruiken. Ik ga deze week direct een gesprek plannen met ouders van een leerling waarbij ik vermoedens heb. Heel fijn dat er ook zoveel theoretische bronnen vermeld staan.

Tevreden klant

Ik wil graag even kwijt hoe fantastisch het is dat je zo opkomt voor deze groep kinderen. En ik erg veel kracht put om door te blijven vechten voor mijn kind. Want zo voelt het vaak als het weer dreigt “mis” te lopen. Maar de helder geformuleerde kennis die jij publiceert geeft mij weer veel kracht. Heel veel dank hiervoor. Liefs, Alice

Alice
European Council for the High Ability
SKJ Kwaliteitsregister
Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid
World Council for Gifted and Talented Children
CRKBO Docent
Mensa Worldwide