Agenda

Workshops en events over hoogbegaafdheid en uitzonderlijke begaafdheid

Ontmoet Renata tijdens een van de live trainingen, master classes, workshops of congressen:

hoogbegaafde meisjes cursus

vrijdag 22 januari 2021

Als je een (vermoedelijk) hoogbegaafde dochter hebt of als je hoogbegaafde meisjes in de klas hebt, weet je waarschijnlijk dat hoogbegaafde meisjes een ster zijn in pleasen en aanpassen. Dat is niet goed voor hun ontwikkeling. Ze passen zich soms zo goed aan dat zelfs de ouders gaan twijfelen aan hun hoogbegaafdheid. Vaak voelen hoogbegaafde meisjes zich niet goed op hun plek, maar kunnen niet aangeven waarom. Tijdens deze workshop leer je hoe je je dochter of leerlingen kunt helpen durven te zijn wie ze zijn en nog veel meer…

Meld je aan

vrijdag 5 maart 2021

Heb je het vermoeden dat je peuter of kleuter hoogbegaafd is? Of denk je dat je baby hoogbegaafd is? Dan is deze master class iets voor jou. Je leert over de karakteristieken van hoogbegaafdheid, welke behoeftes je kind heeft, wat belangrijk is voor begeleiding op het kinderdagverblijf en wat speelt of gaat spelen op school. Er is ook ruimte om vragen te stellen.
Meld je aan

voorjaar 2021

Loopt je hoofd ook weleens over van alle drukte in huis, van niet luisterende kinderen, van (bijna) gemiste afspraken en niet afgemaakt werk? Ouders van hoogbegaafde kinderen ervaren vaak veel stres omdat de opvoeding heel veel van hen eist. Je kunt slapeloze nachten hebben van de situatie op school, je kunt slapeloze nachten hebben omdat je kind niet goed slaapt of in slaap valt, je kunt veel zorgen hebben over de sociale ontwikkeling van je kind of problemen ervaren met grenzen stellen thuis.
Meld je aan

 voorjaar 2021

Een master class voor ouders van (vermoedelijk) uitzonderlijk begaafde kinderen Uitzonderlijk begaafde kinderen zijn kinderen die 145 IQ of meer scoren op een IQ test. Ook als je kind niet (goed) getest is, kan het uitzonderlijk begaafd zijn. De ouders weten vaak intuïtief dat hun kind heel anders is. Het is niet gemakkelijk om een uitzonderlijk begaafd kind op te voeden, zodat het zich ontwikkelt tot een evenwichtige volwassene die gelukkig is met zichzelf.
Meld je aan

Maatwerk?

Ben je geïnteresseerd in een in-company training? Stuur ons een e-mail. >>

Heb je geen gelegenheid om persoonlijk op een van de trainingen te verschijnen? Kijk dan naar deze publicaties, ze kunnen je ook helpen verder te komen. Voor ouders, professionals en kinderen.

Lees meer…
Renata Hamsikova
Renata Hamsikova
Renata Hamsikova