Agenda

Agenda

Workshops en events over hoogbegaafdheid en uitzonderlijke begaafdheid

Ontmoet Renata tijdens een van de live trainingen, master classes, workshops of congressen.

zaterdag 6 november 2021

Hoe word en blijf je autonoom, authentiek en vrij?

Een event voor uitzonderlijk begaafde volwassenen (al dan niet ouders van uitzonderlijk begaafde kinderen), om jezelf terug te vinden, vanuit je authenticiteit te leven en je kind vanuit je kracht op te voeden. Een rebel respecteert zijn eigen onafhankelijkheid en hij respecteert de onafhankelijkheid van alle anderen.
Aanpassen aan het gemiddelde is geen optie.

IK BEN ER BIJ
hoogbegaafd opvoeden in alle rust
30 september 2021
Loopt je hoofd ook weleens over van alle drukte in huis, van niet luisterende kinderen, van (bijna) gemiste afspraken en niet afgemaakt werk?
Ouders van hoogbegaafde kinderen ervaren vaak veel stress omdat de opvoeding heel veel van hen eist.
Leer tijdens deze training over vaardigheden aanleren en effectief grenzen stellen waarbij je rekening houdt met autonomie van je kind.
MELD JE HIER AAN
Uitzonderlijk begaafde kinderen
29 oktober 2021
Een master class voor ouders van (vermoedelijk) uitzonderlijk begaafde kinderen Uitzonderlijk begaafde kinderen zijn kinderen die 145 IQ of meer scoren op een IQ test. Ook als je kind niet (goed) getest is, kan het uitzonderlijk begaafd zijn. De ouders weten vaak intuïtief dat hun kind heel anders is. Het is niet gemakkelijk om een uitzonderlijk begaafd kind op te voeden, zodat het zich ontwikkelt tot een evenwichtige volwassene die gelukkig is met zichzelf.
MELD JE HIER AAN
hoogbegaafde meisjes in de klas
26 november 2021

Als je een (vermoedelijk) hoogbegaafde dochter hebt of als je hoogbegaafde meisjes in de klas hebt, weet je waarschijnlijk dat hoogbegaafde meisjes een ster zijn in pleasen en aanpassen. Dat is niet goed voor hun ontwikkeling. Ze passen zich soms zo goed aan dat zelfs de ouders gaan twijfelen aan hun hoogbegaafdheid. Tijdens deze workshop leer je hoe je je dochter of leerlingen kunt helpen durven te zijn wie ze zijn en nog veel meer…

MELD JE HIER AAN
winter 2021
Heb je het vermoeden dat je peuter of kleuter hoogbegaafd is? Of denk je dat je baby hoogbegaafd is? Dan is deze master class iets voor jou.
Je leert over de karakteristieken van hoogbegaafdheid, welke behoeftes je kind heeft, wat belangrijk is voor begeleiding op het kinderdagverblijf en wat speelt of gaat spelen op school. Er is ook ruimte om vragen te stellen.
Aanmelden binnenkort mogelijk

Maatwerk?

Ben je geïnteresseerd in een in-company training?

Stuur ons een e-mail

Heb je geen gelegenheid om persoonlijk op een van de trainingen te verschijnen? Kijk dan naar deze publicaties, ze kunnen je ook helpen verder te komen. Voor ouders, professionals en kinderen.

Lees meer…
Renata Hamsikova spreker
Renata Hamsikova
Renata Hamsikova