Workshops en events over hoogbegaafdheid en uitzonderlijke begaafdheid

Ontmoet Renata tijdens een van de live trainingen, master classes, workshops of congressen:

Goed om te weten: alle opleidingen zijn geregistreerd bij het Lerarenportfolio. Daarnaast is Renata een CRKBO docent en geregistreerd in het SKJ kwaliteitsregister jeugd.

zaterdag 21 september 2019

IEKU Advies bestaat dit jaar 10 jaar. Dat wil ik vieren met een feestelijke brunch en twee lezingen in Van der Valk Hotel Volendam in Katwoude. Meld je op tijd aan, want er is een beperkte aantal plaatsen beschikbaar!
Meld je aan

vrijdag 10 mei 2019

Loopt je hoofd ook weleens over van alle drukte in huis, van niet luisterende kinderen, van (bijna) gemiste afspraken en niet afgemaakt werk? Ouders van hoogbegaafde kinderen ervaren vaak veel stres omdat de opvoeding heel veel van hen eist. Je kunt slapeloze nachten hebben van de situatie op school, je kunt slapeloze nachten hebben omdat je kind niet goed slaapt of in slaap valt, je kunt veel zorgen hebben over de sociale ontwikkeling van je kind of problemen ervaren met grenzen stellen thuis.
Meld je aan

 vrijdag 24 mei 2019

Een master class voor ouders van (vermoedelijk) uitzonderlijk begaafde kinderen Uitzonderlijk begaafde kinderen zijn kinderen die 145 IQ of meer scoren op een IQ test. Ook als je kind niet (goed) getest is, kan het uitzonderlijk begaafd zijn. De ouders weten vaak intuïtief dat hun kind heel anders is. Het is niet gemakkelijk om een uitzonderlijk begaafd kind op te voeden, zodat het zich ontwikkelt tot een evenwichtige volwassene die gelukkig is met zichzelf.
Meld je aan

vrijdag 27 september, vrijdag 1 en 29 november 2019

De data voor deze training voor leerkrachten zal zo snel mogelijk bekend worden. Deze 3 daagse training geeft je inzicht en handvatten hoe om te gaan met de enorme diversiteit aan hoogbegaafde leerlingen op school. Je krijgt inzicht in wat hoogbegaafdheid is (heel iets anders dan wat je denkt) en wat deze kinderen nodig hebben om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je leert hoe je een leerplan moet maken, hoe je handig kunt differentiëren, hoe je om moet gaan met de karakteristieken van hoogbegaafdheid en nog veel meer.
Meer informatie

Heb je geen gelegenheid om persoonlijk op een van de trainingen te verschijnen? Kijk dan naar deze publicaties, ze kunnen je ook helpen verder te komen. Voor ouders, professionals en kinderen.

Kijk verder

Hier kun je mij ook zien:

Maatwerk?

Ben je geïnteresseerd in een in-company training? Stuur mij een e-mail. >>