Neem contact op

Heb je vragen over uitzonderlijke begaafdheid of hoogbegaafdheid, over opvoeding, ontwikkeling van kinderen of volwassenen of over onderwijs, ben je een ouder of een hoogbegaafde volwassene op zoek naar antwoorden? Neem contact met mij op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Heb je vragen of heb je inspiratie nodig?

Verandering begint met bewustwording


Uitzonderlijk begaafd?

Heb je een uitzonderlijk begaafd kind van 0 tot 16 jaar (al dan niet getest) en heb je behoefte aan coaching of advies? Of ben je een volwassene op zoek naar een sparringspartner? Wil je verandering in je leven of in dat van je kind en weet je even niet waar te beginnen? Verbind je met mij en we kijken samen hoe ik je kan helpen of inspireren om te bereiken wat je wilt (voor je kind of voor jezelf).

Stuur mij een e-mail en stel je vraag.

neem Contact met mij op

Neem voor het maken van een afspraak en voor alle vragen over diensten, boeken of anders, contact met mij op. Ik kan niet garanderen dat ik onmiddellijk antwoord, maar vroeg of laat kom ik je e-mail wel tegen. Ik probeer alle e-mails binnen een week te beantwoorden. Stuur liever geen WhatsApp berichten.

Boek Renata Hamsikova als spreker

Je kunt mij boeken als spreker en inspirator. Ik spreek op events en geef lezingen en trainingen aan teams van professionals. Ik ben bekend door mijn net iets andere aanpak en een andere invalshoek bij het benaderen van hoogbegaafdheid. Mijn specialisme is uitzonderlijke begaafdheid en worden wie je wilt zijn door vanuit je authenticiteit te leven. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met mij op.

Stuur je vraag in

Heb je een vraag en wil je dat ik die (anoniem) via mijn blog of podcast beantwoord? Stuur je vraag in en ik zal dan je vraag (waarvan het antwoord nog niet op de blog staat) beantwoorden. Wil je liever een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak of stuur een mail zoals hierboven vermeld.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik de juiste informatie van je nodig. Probeer kort maar toch duidelijk te zijn, zodat ik je vraag goed begrijp en je ook een specifiek idee, perspectief of inzicht kan geven. Op de website wordt alleen jouw voornaam geplaatst. Je kunt gerust in je vraag de namen van je kind(eren) veranderen om hun privacy te waarborgen. Ik zal altijd een oprecht en eerlijk antwoord geven. Dit kan betekenen dat ik niet altijd zegt wat je wilt horen, maar wel wat nodig is.

Over Renata Hamsikova

Hier kun je meer over mij lezen.

Download hier een flyer.

Informatie voor de media kun je hier vinden.

Op mijn andere website renatahamsikova.com deel ik foto's, gedichten en kunst.

BTW id: NL002180396B94


Bestel het boek

Het eerste boek dat breed schetst wat hoogbegaafd zijn betekent. Het laat je inzien dat het niet alleen om een simpele onderwijsaanpassing gaat, maar dat opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen veel dieper gaat en breder is dan dat.

Voor ouders, leerkrachten en andere professionals. Ook voor volwassenen die op zoek zijn naar zichzelf.

Bezoekadres (geen postadres)

The Light In You

Mijn nieuwste boek The Light In You is inmiddels verschenen en te koop! Het is een gedichten-foto boek in het Engels, een persoonlijk document, die je inspireert liefde te delen. Met jezelf en met anderen.

Het boek moedigt je aan meer en meer jezelf te worden en vanuit je hart leven!

De volledige opbrengst van dit boek gaat naar the Jane Goodall Institute, omdat liefde gedeeld moet worden.

Als je op de knop klikt, kom je op mijn tweede website renatahamsikova.com, waar ik vertel over dit boek, over het goede doel en waar je het boek kunt bestellen! (voor jezelf en voor anderen met wie je liefde wilt delen).

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close