Neem contact op

Heb je vragen over uitzonderlijke begaafdheid of hoogbegaafdheid, over opvoeding of onderwijs, ben je een hoogbegaafde volwassene? Neem contact met mij op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Heb je vragen of heb je inspiratie nodig?

Verandering begint met bewustwording


Uitzonderlijk begaafd?

Heb je een uitzonderlijk begaafd kind van 0 tot 16 jaar (al dan niet getest) en heb je behoefte aan coaching of advies? Of ben je een volwassene op zoek naar een sparringspartner? Wil je verandering in je leven of in dat van je kind en weet je even niet waar te beginnen? Verbind je met mij en we kijken samen hoe ik je kan helpen of inspireren om te bereiken wat je wilt (voor je kind of voor jezelf).

Stuur een e-mail naar Jessica van der Zande, mijn personal assistant, en stel je vraag.

Contact met de assistente

Neem voor het maken van een afspraak en voor alle vragen over diensten, boeken of anders, contact op met Jessica van der Zande, ze is mijn personal assistant, heel aardig en vriendelijk en denkt met je mee! Jessica is te bereiken via e-mail jessica@ieku.nl.

Boek Renata als spreker

Je kunt mij boeken als spreker en inspirator. Ik spreek op events en geef lezingen en trainingen aan teams van professionals. Ik ben bekend door mijn net iets andere aanpak en een andere invalshoek bij het benaderen van hoogbegaafdheid. Mijn specialisme is uitzonderlijke begaafdheid en worden wie je wilt zijn door vanuit je authenticiteit te leven. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met mijn assistente Jessica.

Stuur je vraag in

Heb je een vraag en wil je dat ik die (anoniem) via mijn blog of podcast beantwoord? Stuur je vraag in en ik zal dan je vraag (waarvan het antwoord nog niet op de blog staat) beantwoorden. Wil je liever een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak of stuur een mail zoals hierboven vermeld.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik de juiste informatie van je nodig. Probeer kort maar toch duidelijk te zijn, zodat ik je vraag goed begrijp en je ook een specifiek idee, perspectief of inzicht kan geven. Op de website wordt alleen jouw voornaam geplaatst. Je kunt gerust in je vraag de namen van je kind(eren) veranderen om hun privacy te waarborgen. Ik zal altijd een oprecht en eerlijk antwoord geven. Dit kan betekenen dat ik niet altijd zegt wat je wilt horen, maar wel wat nodig is.

Over Renata Hamsikova

Hier kun je meer over mij lezen.

Download hier een flyer.

Informatie voor de media kun je hier vinden.

Op mijn website renatahamsikova.com deel ik mijn foto's, gedichten en kunst.


Bestel het boek

Het eerste boek dat breed schetst wat hoogbegaafd zijn betekent. Het laat je inzien dat het niet alleen om een simpele onderwijsaanpassing gaat, maar dat opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen veel dieper gaat en breder is dan dat.

Voor ouders, leerkrachten en andere professionals. Ook voor volwassenen die op zoek zijn naar zichzelf.

Bezoekadres (geen postadres)

The Light In You

Mijn laatste boek The Light In You verschijnt in juni 2023. Het is een gedichten-foto boek in het Engels, een persoonlijk document van mijn ontwikkeling en ervaringen van de afgelopen paar jaar.

Het boek zal je inspireren meer en meer jezelf te worden en vanuit je hart leven!

De volledige opbrengst van dit boek gaat naar the Jane Goodall Institute.

Als je op de onderste knop klikt, kom je op mijn tweede website renatahamsikova.com, waar ik vertel over dit boek, over het goede doel en meer...

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close