inspiratie voor jou

Brochures en e-boeken om je verder te helpen

Via deze pagina kun je een link ontvangen om verschillende gratis e-boeken, brochures en andere gratis publicaties te downloaden. Vul je je naam en e-mailadres hieronder in en lees ze allemaal. Je ontvangt eerst een e-mail ter bevestiging (omdat je akkoord moet geven) en dan kun je direct alles lezen en downloaden. Je abonneert je tevens op mijn inspiratiemail, die ik af en toe stuur om je bij de les te houden πŸ™‚ en die je altijd weer kunt opzeggen.


Hoe meer je weet hoe beter

Op mijn website, in verschillende tijdschriften en andere publicaties, podcasts en video's deel ik zoveel mogelijk kennis en ervaring om je te helpen jezelf te worden en te blijven. Ik richt mij op uitzonderlijk begaafde mensen (kinderen, tieners en volwassenen). Maar schroom niet contact met mij op te nemen als je kind "gewoon"  hoogbegaafd is. Jezelf worden en blijven willen we hopelijk allemaal. Wat ik allemaal voor je kan betekenen kun je in het bovenste menu van deze website ontdekken...

Als je hieronder je naam en e-mail adres invult kun je alvast een paar gratis publicaties downloaden. Wil je nog meer lezen? Lees mijn artikelen of koop het boek Intens, authentiek en vrij.

Renata Hamsikova

Ja, ik wil graag de gratis e-boeken en brochures lezen!

"Ik wil graag even kwijt hoe fantastisch het is dat je zo opkomt voor deze groep kinderen. En ik erg veel kracht put om door te blijven vechten voor mijn kind. Want zo voelt het vaak als het weer dreigt β€œmis” te lopen. Maar de helder geformuleerde kennis die jij publiceert geeft mij weer veel kracht. Heel veel dank hiervoor."

Als je nog meer wilt leren...

ONLINE

Als je in je eigen tempo en omgeving wilt leren of als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar een dag te komen, heb ik voor je modules en complete cursussen die je zelfstandig kunt volgen.

LIVE

Tijdens het schooljaar kun je meedoen aan diverse inspiratiedagen en trainingen. Kijk in de agenda en doe mee, want je krijgt veel input en je kunt vragen aan mij stellen. Tot snel!

COACHING

Er zijn verschillende mogelijkheden om met mij een-op-een te werken, zoals begeleiding van uitzonderlijk begaafde tieners, coaching van vrouwen, coaching met betrekking tot opvoeding of maatwerkadvies voor school.

"Met heel veel plezier heb ik je nieuwe glossy gelezen. Hoewel ik al veel kennis heb, las ik er weer mooie dingen in. Juist door de manier waarom je dingen bij elkaar hebt gezet. Heel mooi! Juist het woord empathie kwam heel erg binnen. Toevallig ben ik met een plusklas bezig en hadden we het over grenzeloos kunnen zijn, vanuit het grote invoelend vermogen. Hier past empathie, het is het juiste woord op de juiste plek. Ik heb de afgelopen week al veel mensen blij kunnen maken, met de heldere uitleg die ik nu kan geven."

Heb je mijn boek al?

Dit is het eerste boek dat breed schetst wat hoogbegaafd zijn betekent. Het laat je inzien dat het niet alleen om een simpele onderwijsaanpassing gaat, maar dat opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen veel dieper gaat en breder is dan dat. Het boek is geschreven voor hoogbegaafde volwassenen, waaronder ouders, leerkrachten en andere professionals.