Hoogbegaafde kinderen zijn beslist anders, hun moeders zijn beslist anders (ook al denken ze vaak dat zij niet hoogbegaafd zijn). Hoogbegaafde kinderen lopen door hun anders zijn tegen specifieke uitdagingen. De enige manier om je kind te helpen is TE LATEN ZIEN wie jij bent en hoe je vanuit je authenticiteit leeft, hoe je voor jezelf kiest en hoe je jouw eigen weg volgt, gebaseerd op jouw passie en behoeften.

Onderwijsaanpassing is prachtig, maar het zal niet werken als je kind niet zichzelf mag zijn!

Dat is de belangrijkste taak van ons als opvoeders: je eigen licht laten schijnen en met het lichtfakkel hoog verheven je kind leiden tot zijn persoonlijke vrijheid. Dat is de ontwikkeling die je hoogbegaafde kind nodig heeft.

Wil je als vrouw in je kracht komen te staan, zodat je je kind vanuit je authenticiteit kunt begeleiden? Wil je je (weer) vanuit je kern tot de wereld verhouden en niet gestrest en overspoeld raken door te veel dagelijkse bezigheden en zorgen? Ik wil je daarbij graag helpen tijdens de groepscoaching of tijdens de inspiratiedag Vind Jezelf Terug. Kijk hier naar de mogelijkheden.

In mijn boek Intens, authentiek en vrij lees je veel achtergrondinformatie en je krijgt veel praktische tips mbt onderwijs en opvoeding van hoogbegaafde kinderen.

Terug naar het overzicht.