Episode 28

Over hoe je als hoogbegaafde van je schuldgevoel afkomt

Je schuldig voelen over gemaakte fouten, dat ervaren veel hoogbegaafde kinderen. Ze zijn vaak faalangstig en perfectionistisch en worden op school (of thuis) regelmatig gecorrigeerd. Deze correcties worden regelmatig als een zware kritiek ervaren, omdat het lijkt - omdat je het gevoel hebt - alsof er geen ruimte is om fouten te maken. Het streven naar resultaten en cijfers en scores overheerst zo erg, dat het leerproces of gewoon lekker je ding doen, ondergesneeuwd raakt.

Je kunt ook het boek Intens, authentiek en vrij lezen.

of een van de inspiratiedagen bijwonen of zelf leren.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt!

Luister naar deze aflevering op:

Meer inspiratie

Master Class

Een master class over maatwerk voor uitzonderlijk begaafde kinderen, gebaseerd op mijn fluïde model van uitzonderlijke begaafdheid. Verrijken, verdiepen, compacten is niet genoeg. Het moet anders en het kind is daarbij leidend.

Een op een coaching

Ben je zelf intens en hooggevoelig en ervaar je de wereld als een vreemde plek? Heb je te maken met te veel prikkels of een burnout en kom je er maar steeds niet achter hoe je in balans kunt leven? Dan is misschien deze coaching voor volwassenen iets voor jou.

Online modules

Ik heb verschillende online modules en cursussen voor je gemaakt waarbij verschillende onderwerpen, waaronder hooggevoeligheid en intensiteit aan bod komen.

Abonneer je op je favoriete platform:

Ik ben gewoon normaal
Ik ben gewoon normaal
Renata Hamsikova

Inzichten voor een hoogbegaafde rebel in wordingPodcast van Renata Hamsikova over uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen, hoe zij onafhankelijke, authentieke en vrije mensen kunnen worden, die zichzelf durven te zijn en hun potentieel leren gebruiken om te doen wat ze willen.

meer afleveringen...

Ga naar de bovenkant
Page Created with OptimizePress