Episode 60

Zelfbeschadiging bij tieners

Zelfbeschadiging en zelfverwaarlozing komt regelmatig voor bij uitzonderlijk begaafde tieners. Daarbij hoort ook niet willen eten, niet goed voor je lichaam zorgen, jezelf wegcijferen en denken dat wat jij vindt niet belangrijk is.

De ouders moeten zich er bewust van worden hoe dit ontstaat, zodat ze hun kind kunnen helpen. Alle ouders kunnen hiermee te maken krijgen, dus ook als je nog jonge kinderen hebt, is het essentieel dat je het principe van het verlies van het Zelf, dat ik in dit podcast bespreek, goed beseft en stappen onderneemt om het te voorkomen!

Als je verder wilt komen en voor altijd als een arend kunnen vliegen, heb ik voor je de masterclass Where the Eagles Fly (of andere masterclasses die nog komen). Blijf vooral niet wachten en hopen dat "iemand" het oplost. De standaard hulpverlening heeft vaak geen idee. Zoek mensen die jou begrijpen en zoek hulpverleners die jouw kind werkelijk begrijpen.

Liefs, Renata Hamsikova


Luister naar deze aflevering op:

Wat je ook kun doen:

Where the Eagles Fly

Een nieuwe live masterclass, bestaande uit drie hele dagen waar je vaardigheden 2.0 voor een hoogbegaafde rebel leert. Het is voor mensen die niet meer zichzelf moeten overtuigen dat ze hoogbegaafd zijn. Het is voor volwassenen die al vanuit hun kern leven en op weg meer inspiratie en input willen, zodat ze verder blijven lopen. De weg is oneindig 🙂

Live events

Laat mij je inspireren tijdens vernieuwende masterclasses en trainingen. Waarbij ik je altijd vooruit help om steeds meer en meer jezelf te worden, zodat je - als je kinderen hebt - ook jouw kinderen vaardigheden kunt leren om zichzelf te durven zijn. Aanpassen is geen optie. Hoe je dit bereikt, deel ik heel graag met je!

Online modules

Ik heb verschillende online modules en cursussen voor je gemaakt waarbij verschillende onderwerpen, waaronder hooggevoeligheid en intensiteit aan bod komen.

Kijk en leer in je eigen tempo en in je eigen tijd, vanuit je eigen plek.

Abonneer je op je favoriete platform:

Ik ben gewoon normaal
Ik ben gewoon normaal
Renata Hamsikova

Inzichten voor een hoogbegaafde rebel in wordingPodcast van Renata Hamsikova over uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen, hoe zij onafhankelijke, authentieke en vrije mensen kunnen worden, die zichzelf durven te zijn en hun potentieel leren gebruiken om te doen wat ze willen.

meer afleveringen...

Ga naar de bovenkant
Page Created with OptimizePress