Episode 58

De allerbelangrijkste taak voor ouders van hoogbegaafde kinderen

Ongeacht wat ze op school tegen je kind zeggen, ongeacht wat je tot nu toe gehoord hebt en als waarheid hebt aangenomen, moet je als ouder van een hoogbegaafd kind de scherpte van je geest gebruiken om te doorzien wie je niet bent, zodat je vanuit jouw authenticiteit je kind opvoedt. Je kind heeft er recht op te zijn wie hij/zij wil zijn. Dat is zijn geboorterecht. Kom daarom in je kracht en vecht voor je kind! Er is geen excuus om het niet te doen.

Een moeilijke jeugd, niet durven voor je mening uit te komen, jezelf wegcijferen, niet durven tegen de leerkracht iets te zeggen, denken dat je te veel bent, denken dat ze iets van je zullen vinden... allemaal overlevingsstrategieën die je van jezelf afhouden. Als je volwassen bent, los je deze beperkingen op, zodat je er volledig, vanuit je natuur, voor je kind kunt zijn en een voorbeeld kunt geven.

Als je hierbij hulp nodig hebt, je weet mij te vinden...

Liefs, Renata Hamsikova


color=auto&logo_link=episode_page&btn-skin=ff6d00" loading="lazy">

Luister naar deze aflevering op:

Wat je ook kun doen:

Where the Eagles Fly

Een nieuwe live masterclass, bestaande uit drie hele dagen waar je vaardigheden 2.0 voor een hoogbegaafde rebel leert. Het is voor mensen die niet meer zichzelf moeten overtuigen dat ze hoogbegaafd zijn. Het is voor volwassenen die al vanuit hun kern leven en op weg meer inspiratie en input willen, zodat ze verder blijven lopen. De weg is oneindig 🙂

Live events

Laat mij je inspireren tijdens vernieuwende masterclasses en trainingen. Waarbij ik je altijd vooruit help om steeds meer en meer jezelf te worden, zodat je - als je kinderen hebt - ook jouw kinderen vaardigheden kunt leren om zichzelf te durven zijn. Aanpassen is geen optie. Hoe je dit bereikt, deel ik heel graag met je!

Online modules

Ik heb verschillende online modules en cursussen voor je gemaakt waarbij verschillende onderwerpen, waaronder hooggevoeligheid en intensiteit aan bod komen.

Kijk en leer in je eigen tempo en in je eigen tijd, vanuit je eigen plek.

Abonneer je op je favoriete platform:

Ik ben gewoon normaal
Ik ben gewoon normaal
Renata Hamsikova

Inzichten voor een hoogbegaafde rebel in wordingPodcast van Renata Hamsikova over uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen, hoe zij onafhankelijke, authentieke en vrije mensen kunnen worden, die zichzelf durven te zijn en hun potentieel leren gebruiken om te doen wat ze willen.

meer afleveringen...

Ga naar de bovenkant
Page Created with OptimizePress