Episode 46

Hoogbegaafde ridder

Ieder van ons heeft zoveel kracht in zich, zoveel macht! Vertel jezelf nooit dat je hulpeloos bent. Als je hoogbegaafd bent en/of als je kind hoogbegaafd is, kun je je soms hulpeloos voelen, maar dat komt alleen voort uit de grote mate van aanpassing die je denkt te moeten leveren. Niets is minder waar!
Er is niemand die je redt, er zijn weinig mensen die je zullen begrijpen. Jij bent je eigen ridder. Jezelf ontkrachten is desastreus, niet alleen voor jezelf persoonlijk maar ook voor het geheel.

De vraag die je jezelf moet stellen is: hoe krachtig ben ik bereid te worden?

Wat is het nut van een licht in een gesloten kast? Denk erover na en zie het voor je: licht aan en de kast dicht. Zo stel je jezelf op! De kast moet open en jouw licht wordt een zegen voor iedereen. Doe het en kijk wat er gebeurt.


De komende tijd en zeker ook na de zomervakantie organiseer ik veel verschillende masterclasses en inspiratiedagen om je verder te helpen. Je kunt alle data hier vinden https://www.ieku.nl/inspiratie-dagen/. Doe mee en help jezelf en/of je kind.

Wil je meer leren over hoogbegaafdheid? Kijk naar de mogelijkheden hieronder.

Luister naar deze aflevering op:

Meer over opvoeding

5 essentiële stappen van hoogbegaafd opvoeden

Een online cursus (met optie voor twee videocalls met Renata) om ouders van uitzonderlijk begaafde kinderen een basis te bieden voor het opvoeden en begeleiden van hun kind.

Live master classes

De komende tijd en ook na de zomervakantie heb ik veel iinteressante master classes en programma's gepland. Zo ook een vervolg op de groepscoaching van vrouwen, maar ook coaching van volwassenen (mannen en vrouwen) en masterclass over maatwerk en waarom het bestaande niet werkt.

Online modules

Ik heb verschillende online modules en cursussen voor je gemaakt waarbij verschillende onderwerpen, waaronder hooggevoeligheid en intensiteit aan bod komen.

Abonneer je op je favoriete platform:

Ik ben gewoon normaal
Ik ben gewoon normaal
Renata Hamsikova

Inzichten voor een hoogbegaafde rebel in wordingPodcast van Renata Hamsikova over uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen, hoe zij onafhankelijke, authentieke en vrije mensen kunnen worden, die zichzelf durven te zijn en hun potentieel leren gebruiken om te doen wat ze willen.

meer afleveringen...

Ga naar de bovenkant
Page Created with OptimizePress