LIVE

Live inspiratiedagen met Renata

Zoek je inzichten, handvatten, invalshoeken, motivatie, inspiratie, herkenning, erkenning, diepgang of specialisme? Wil je een blijvende verandering in je situatie of die van je kind? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande activiteiten.
Het is tijd om je kracht terug te vinden en weer vreugde, authenticiteit en onafhankelijkheid ervaren!

Vind jezelf terug dag

23 februari 2024

Where the eagles fly

Start 1 maart 2024

Ongemerkt onverwerkt

15 maart 2024

Hoogbegaafde rebel voedt op

5 april 2024

Fluïde model in het onderwijs

19 april 2024

Mom's Littel Geek

24 mei 2024

Good Girls Go to Heaven

winter 2024-2025

Meedogenloos mezelf

herfst 2024

Waarom zou je meedoen?

Het is mijn doel om zoveel mogelijk hoogbegaafde mensen te bereiken en hen helpen zichzelf te durven zijn, vanuit hun kern te leven en op die manier hun kinderen en/of omgeving te inspireren. Daarnaast wil ik met je mijn inzichten delen over begeleiding van uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen en volwassenen. De live dagen verschillen van inhoud, ik richt me alleen op maatwerk in het onderwijs en maatwerk in het leven. Dat is namelijk de enige manier om niet te blijven vastlopen.

Deze trainingen en transformatiedagen zijn gebaseerd op mijn dagelijkse praktijk en werk met hoogbegaafde kinderen en volwassenen en ze zijn onderbouwd door theorie. Ze zijn geboren vanuit praktijk en ze zijn praktijkgericht.

Ik vond het een hele fijne en bijzondere bijeenkomst. Ik kwam met mijn zoon die er ook veel aan gehad heeft en ik heb genoten van de bijzondere sfeer. Prachtig om eens te voelen dat je met een groep mensen bent die op een spirituele manier in het leven staan, dat er naast het slechts dat er gebeurt in de maatschappij ook zoveel moois gebeurt.

Beatrijs


Het was een leerzame dag waarbij ik veel kennis heb opgedaan over angst. Mijn zoon heeft een angststoornis door combinatie van hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, asynchrone ontwikkeling en diepgaande verwerking van alles. Dus deze dag sloot zeer goed aan bij mijn huidige situatie. Ook bij mezelf sloot het goed aan.

Bart


Bedankt voor je inspiratie tijdens de dag voor vrouwen. Ik worstel al jaren met een paar issues maar nog nooit kreeg ik van iemand zo helder te horen wat er eigenlijk aan de hand is. Ik ga ermee aan de slag en hopelijk tot snel!

Martha


Ik heb altijd gedacht dat ik niet hoogbegaafd was tot mijn eigen kind vastliep in het onderwijs. Toen kwam het allemaal naar boven en ik moet nu nog het verleden een plek geven. Met deze dag en jouw inzichten kom ik een eind!

Petra


als je niet live mee kan doen

Dan zijn er andere mogelijkheden. Misschien woon je te ver of wil je sneller verder komen en alvast iets doen. Dat kan met de online trainingen of door het lezen van mijn boek Intens, authentiek en vrij of andere publicaties. Hoe dan ook, ik hoop dat we elkaar eens live ontmoeten en tot die tijd kun je kiezen uit:

ONLINE LEREN

Als je liever zelf in je eigen tempo en omgeving leert of als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar een dag te komen, heb ik voor je modules en complete cursussen die je zelfstandig kunt volgen.


BOEK LEZEN

Mijn boek Intens, authentiek en vrij met ruim 400 pagina's over hoogbegaafdheid en uitzonderlijke begaafdheid heb ik vanuit mijn hart geschreven en al duizenden mensen hebben veel gehad aan inzichten en invalshoeken die ik daarin deel. Lees de reacties en...

gRATIS BROCHURES EN E-BOEKEN

Begin vandaag nog met verandering!