Renata Hamsikova als spreker of trainer voor je team

Hoogbegaafdheid: thematoespraken – seminars – workshops – lezingen

in de beste vorm voor jullie training, studiedag of bijeenkomst

Je  kunt je favoriete toespraak, seminar, workshop of lezing zelf samenstellen: van twintig minuten tot een anderhalf uur thematoespraak,  een hele of een halve studiedag, een lezing of een workshop. IEKU Advies is flexibel en levert maatwerk zodat de presentatie in je programma past. Met diepgaande kennis over hoogbegaafdheid beantwoordt Renata ook interactief alle vragen, indien gewenst.

IEKU Advies verzorgt, naast individuele begeleiding, lezingen, workshops, trainingen, incompany trainingen en themabijeenkomsten over hoogbegaafdheid en uitzonderlijke begaafdheid bij kinderen.

Op de juiste manier omgaan met hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde leerlingen en met onderwijs op maat heeft tot gevolg dat leerlingen beter in hun vel zitten, leren beter en durven te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Of ik nu een presentatie geef over onderwijsaanpassing, over intensiteit bij hoogbegaafde kinderen, over uitzonderlijke begaafdheid, over hoogbegaafde meisjes, over onderpresteren of over de opvoeding van (uitzonderlijk) hoogbegaafde kinderen, het draait uiteindelijk om een ding: het welbevinden van hoogbegaafde kinderen.

Boek Renata voor een lezing

Onderwerpvoorbeelden

Hoogbegaafde rebel in wording – hoe je hoogbegaafde kinderen begeleidt naar autonomie en zelfredzaamheid, terwijl je hen zich niet laat aanpassen aan het systeem maar hen juist leert hun authenticiteit te bewaren en te versterken.

Hoogbegaafde meisjes, vooraanstaande vrouwen – hoogbegaafde meisjes passen zich vanaf dag één dat ze op school komen extreem aan, waarbij ze zichzelf verliezen. Renata gaat nader in op de behoeftes van deze meisjes, zowel thuis als op school.

Uitzonderlijk begaafde kinderen – aliens op aarde? – wie zijn deze kinderen, die over bijzondere intellectuele capaciteiten beschikken en een enorme intensiteit en diepgang hebben in hun denken en voelen? Dat vertelt Renata tijdens deze lezing. Daarnaast gaat ze in op hun behoeftes voor onderwijs en ontwikkeling.

Renata Hamsikova als gastspreker op je bijeenkomst, seminar of event? Neem vrijblijvend contact met ons op. Informatie voor de media kun je hier vinden.

Renata Hamsikova is CRKBO gecertificeerd en geregistreerd bij het SKJ Kwaliteitsregister Jeugd.

Reacties:

Hartelijke dank voor je initiatief. Ik heb zeker heel veel opgestoken van alle sprekers en zeker ook van de bezoekers. Door te praten met andere bezoekers heb ik inzichten gekregen hoe te praten met de school en hoe je als ouder een bijdrage kunt leveren om je kind tot een succesvol persoon te maken. – Ingrid

Wat een inspiratie kreeg ik op deze dag. Wat een prachtige verhalen zaten er bij. Vanaf het begin tot het einde bleef ik geboeid. Ik heb heel veel zaken meegekregen die ik wil overdragen op mijn school. – Lucienne

Tijdens de training over hoogbegaafdheid en autisme heb ik erg veel geleerd, vooral dat ik kritisch moet kijken naar een kind en niet meteen denken dat er iets aan de hand is. Ik ben mij nu meer bewust van de kenmerken van hoogbegaafdheid. Een echte eyeopener was het voor mij. Dank je wel voor al die nieuwe informatie en tips! – Marleen, leerkracht basisschool

Renata werkt regelmatig mee aan ECB congressen, bedoeld voor professionals in zorg, welzijn en onderwijs. Ze blijkt elke keer weer in staat om zowel vanuit haar ervaring als moeder alsook vanuit haar professionele expertise op het vlak van hoogbegaafdheid, zowel inhoudelijk als ook didactisch een mooie presentatie te verzorgen. – Guus Feron, Euregionaal Congresburo

Bewaren

Bewaren

Bewaren