je doet mee!

Bedankt voor je aanmelding

Wat fijn dat je er bij bent op vrijdag 21 juni 2024. Ik wil met deze bijeenkomst uitzonderlijk begaafde mensen bij elkaar brengen, omdat het al moeilijk genoeg is om een zebra te vinden... (zeker als je een olifantenjasje draagt). Als je vragen hebt over wat dan ook, mail gerust. En anders zie ik je natuurlijk op 21 juni bij Het Venster op Waterland in Beets. Een paar dagen vooraf komt er nog een mail.

Renata Hamsikova

renata hamsikova


Stap een

ontvangst mail

Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox. Controleer spam als je niets ziet. Stuur mij een e-mail bij vragen.

Stap twee

Artikelen

Terwijl je wacht, kun je artikelen op mijn website lezen. Ze gaan niet alleen over kinderen. De laatste paar artikelen gaan zeker ook over volwassenen.

Stap drie

Boek

Om nog meer inzichten en tips te krijgen, kun je mijn boek Intens, authentiek en vrij bestellen. Daarin staan ook veel stukken voor en over volwassenen.

tot snel!