producten

Boeken en meer

Hier vind je mijn boeken en andere publicaties plus een T-shirt voor cheetah. Wil je het boek The Light In You en Intens, authentiek en vrij gesigneerd, bestel ze dan via deze website (en niet elders) en stuur mij een e-mail met je wens. Als je verder vragen hebt, schroom niet contact met mij op te nemen.

The light in you inspiratieboek

Intens, authentiek en vrij boek

Handboek voor een Rebel

Handboek voor een rebel

Hoogbegaafde kinderen versnellen niet glossy

T-shirt Ik ben gewoon normaal - opbrengst voor een goed doel

Wat sommige cliënten zeggen...

Over het boek Intens, authentiek en vrij

In 2 woorden:  G E W E L D I G boek!
Dat zou de standaard moeten worden, weg met het gepruts van helaas uit ervaring, vele experts. Jouw boek is oprecht geschreven in plaats van een oneindige stroom aan slaapverwekkend knip&plak werk. Jouw boek, beschrijft precies ons kind. Echter is het ‘probleemgedrag’ vooral thuis en juist (nog) niet op school. Hoofdstuk 11. School van ons kind doet precies het tegenovergestelde, wat uiteraard niet werkt. SQ: Je bent één van de zeer weinigen, die dit onderwerp behandeld en naadloos integreert! Zo ontzettend herkenbaar.

Over Hoogbegaafde kinderen versnellen niet

Hoogbegaafden versnellen niet, een zeer toepasselijke titel voor een mooie glossy. Mijn dochter is hoogbegaafd en versnellen was noodzakelijk voor haar ontwikkeling, de uitdaging, maar ook zodat ze als volwaardig gezien werd. Deze glossy vertelt je alles over versnellen. Feiten, wetenschap en ervaringen, maar ook handvatten voor de praktijk. Kortom alles wat je moet weten over versnellen.

Over Zorg zelf voor jouw succes

Ik begon al te twijfelen aan de mogelijkheden van mijn dochter. Ze laat het op school niet zien en de leerkracht gelooft niet dat ze een voorsprong heeft. Dat had ze althans in de kleuterklas, maar nu lijkt het weg. Met jouw tips in deze cursus kan ik haar beter helpen!

Over Hoogbegaafde kinderen versnellen niet

Met heel veel plezier heb ik je nieuwe glossy gelezen. Hoewel ik al veel kennis heb, las ik er weer mooie  nieuwe dingen in. Juist door de manier waarop je dingen bij elkaar hebt gezet. Heel mooi! Juist het woord empathie kwam heel erg binnen. Toevallig ben ik met een plusklas bezig en hadden we het over grenzeloos kunnen zijn, vanuit het grote invoelend vermogen. Hier past empathie, het is het juiste woord op de juiste plek. Ik heb de afgelopen week al veel mensen blij kunnen maken, met de heldere uitleg die ik nu kan geven.

Over het boek Intens, authentiek en vrij

Meestal begin ik in een nieuw boek aan het einde. Jouw boek sloeg ik open bij 'authentiek' (blz 276). Ik begon te lezen, en een luide snik en tranen volgde. Je boek raakt mij diep in mijn moederhart. Zoveel erkenning en begrip spreekt uit je woorden.  Ja! Dat dit, wat ik altijd voel en zie, nu in een boek staat!! Eindelijk... En tegelijk maakt het ook pijnlijk duidelijk met hoeveel onbegrip mijn zoon, en daarmee ik als zijn moeder, te maken heeft. Een traan van ontlading, van geraakt zijn in echtheid, van het voelen van steun en begrip. Met jouw woorden in dit boek, spreek je ook voor mij. Het voelt warm en inspirerend dat deze woorden de wereld in zijn gestuurd. Het zal zijn weg vinden....

Waarom schrijf ik?

Of je nu een boek van mij koopt of een artikel leest (zie link hieronder) je zult merken dat ik een vrij directe manier van schrijven heb. Alles wat ik schrijf is gebaseerd op mijn eigen ervaring. En natuurlijk gebruik ik ook literatuur om datgene wat ik schrijf te onderbouwen, maar ook dat is ontstaan door lezen en ervaring. De combinatie van werk met hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen en volwassenen, gesprekken met leerkrachten én veel lezen en onderzoeken leidt er toe dat ik een eigen mening heb. Dit is gebaseerd mede op ervaringen uit mijn eigen leven als ook ervaringen met cliënten en de wereld in het algemeen. Die mening en mijn aanpak zijn extreem onderscheidend. Dat kun je het beste ervaren als we elkaar persoonlijk ontmoeten.

Mijn benadering is altijd kindgericht, ongeacht wat het systeem voorschrijft, want er is maar één iets wat belangrijk is, namelijk vanuit je eigen authenticiteit leven. En hoe je dat kunt doen en hoe je het je kind of leerling kunt leren, daar schrijf (en praat) ik over.

Als je nog meer wilt leren...

...dan zijn er verschillende mogelijkheden:

online trainingen, live events, podcast, video's, artikelen.

ONLINE

Als je in je eigen tempo en omgeving wilt leren of als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar een dag te komen, heb ik voor je modules en complete cursussen die je zelfstandig kunt volgen.

LIVE

Tijdens het schooljaar kun je meedoen aan diverse inspiratiedagen en trainingen. Kijk in de agenda en doe mee, want je krijgt veel input en je kunt vragen aan mij stellen. Tot snel!

COACHING

Er zijn verschillende mogelijkheden om met mij een-op-een te werken, zoals begeleiding van uitzonderlijk begaafde tieners, coaching van vrouwen, coaching met betrekking tot opvoeding of maatwerkadvies voor school.

ARTIKELEN

Ik schrijf niet alleen boeken maar ook artikelen met inzichten en inspiratie. Jezelf worden is een hele klus en daarvoor wil ik graag je inspirator zijn...

VIDEO'S

Op mijn website kun je video's vinden met tips en inzichten en je kunt je abonneren op het Youtube kanaal Hoogbegaafde rebel.

PODCAST

Podcast Ik ben gewoon normaal kun je op mijn website vinden en daaruit diverse platforms bereiken, zoals Spotify, iTunes, Podbean en meer.

Gratis brochures en e-boeken

Begin vandaag nog met verandering! Download de gratis brochures en e-boeken en je ontvangt bovendien regelmatig inspiratiemail met inzichten en tips van mij.