Coaching voor uitzonderlijk begaafde volwassenen


Het masker afdoen en jezelf kunnen zijn...

Dat is het beste wat je jezelf kunt geven. Als je zo anders bent ,maar je hebt je zo aangepast dat je niet meer goed de weg in je leven kunt volgen (omdat het niet jouw weg is, maar het van iemand anders lijkt), is het tijd om te kijken hoe je weer tot jezelf komt, hoe je jeZELF terug vindt, hoe je terug op je eigen weg komt.

Het is een ontdekkingsreis waarbij ik je graag help met inspiratie en het opstellen van je reisgids.

je reiscoach

Mijn naam is Renata Hamsikova. In mijn bedrijf IEKU Advies richt ik me voornamelijk op uitzonderlijk begaafde kinderen. Waarom nu iets voor volwassenen? Omdat ik merk dat het nodig is. Ik spreek dagelijks moeders en vaders van hoogbegaafde kinderen en zie hoe ze vastlopen in hun leven.

Als moeder, als vrouw, als volwassene en als uitzonderlijk begaafde wil ik je helpen (weer) jezelf te zijn. Ik heb het pad gelopen en ik loop het nog, want we blijven een leven lang leren gelukkig. Er zijn bepaalde punten die mij enorm hebben geholpen om in mijn kracht te blijven staan en vanuit mijn authenticiteit te leven. Die wil ik graag met je delen om je op weg te helpen. Zodat jij je kind en je omgeving kunt inspireren

Renata Hamsikova

Gesprekken met Renata zijn telkens weer een eyeopener. Ze geeft mij zoveel inzicht in gedrag en emoties die ik jaren meedraag en waar niemand verband tussen zag. Ik durf zoveel meer, ik gun mezelf zoveel meer, ik leef veel meer.

Esther

Hoe ziet je meest buitengewone, ontspannen en vrije leven er uit? Waarbij je vanuit jeZELF leeft, je potentieel gebruikt en doet wat je wilt doen en wat je leuk vindt?

Je bent anders en doet je best om in te passen...


Wanneer geloofde je in het verhaal dat het leven dat je echt wilt voor iemand anders bedoeld is… maar niet voor jou?

Het is een verhaal waar je je misschien niet van bewust bent.
Je vertelt het bijna zeker niet met opzet. Maar het is er - en het vormt alles over jou:

Het is de reden waarom je telkens excuses vindt waarom je iemand anders moet helpen, waarom je echt je kinderen met de auto weg moet brengen, waarom je geen tijd hebt deze zaterdag met je vriend/vriendin iets te drinken... Er is altijd iets.

Dan heb ik het nog niet eens over de intellectuele aanpassing en de aanpassing van je innerlijke wereld. Ja, je LEEFT namelijk wat je uitdraagt. Je valse zelf WORDT JE IDENTITEIT!

Welk voorbeeld ben je dan voor je kinderen en hoe inspireer je je omgeving? Hoe in de flow voel je je en hoe laat je je energie stromen zodat je creatief kan zijn?

We hebben het ook over energie: is jouw energie in balans? Durf je de vrouw te zijn die je wilt zijn? Durf je de man te zijn die je altijd had willen zijn? Durf je je kwetsbaar op te stellen en leef je vanuit je innerlijke kracht?

Hoe is het met je relaties?

Ben je jezelf kwijt?


Misschien ben je jezelf ergens onderweg kwijtgeraakt. Dat kan al in de kleuterklas gebeurd zijn. Je leeft het leven van een ander en niet dat van jezelf. Wuif je nu weg wat je leest en zeg je tegen jezelf: " Nou, ze overdrijft echt want dat ben ik niet"? Zou kunnen. Ik vraag je wel eerlijk tegenover jezelf te zijn en je leven analyseren en vooral te VOELEN. Hoe voelt het? Open, oneindig, stromend, creatief, blij, in balans, vanuit je kracht levend, sterk genoeg om alle obstakels aan te kunnen?

Het belangrijkste verhaal dat je ooit zult vertellen is dat over jezelf.
Dus waarom zou je het niet buitengewoon maken?

Je nieuwe route


Wil je meer energie, meer ruimte… of meer spanning in je leven?

Wil jij de persoon zijn die elke ruimte binnen kan stappen en je staande houden?

Verlang je naar rijkere gesprekken, meer avontuur, meer plezier?

Wil je genieten van de wereld om je heen zonder beperkingen, zonder telkens opduikende gedachtes die je afremmen?

Wil je je eigen weg gaan, stoppen met je klein te houden en liever een persoon zijn die zich elke dag trots maakt?

Verlang je naar een huis dat je inspireert, een gezonde routine die je enthousiast maakt om door te gaan?

Of een kledingkast die je inspireert om te verschijnen als de beste versie van jou?

Er zijn nog meer onderwerpen waar we het over kunnen hebben...

Natuurlijk ook je kinderen, je relaties, je carrière en hoe het is om zo anders te zijn, zo intens, zo gevoelig, zo intelligent, zo hoogbegaafd...


Ben je er klaar voor om je nieuwe reisgids te maken?

Stuur mij een e-mail en vertel waar je tegenaan loopt. We plannen dan een kennismakingsafspraak.

Wat ik fijn vind in de gesprekken met Renata is dat ik steeds aan het denken word gezet. Ik krijg handvatten om zelf dingen op te lossen. Het zijn geen trucjes. Ze kijkt wat ik nodig heb en komt snel tot de kern. Zeer waardevol. Voel me eindelijk echt gezien en gehoord. Topvrouw.

Janneke

Voordelen van onze gesprekken

Ik ben zelf uitzonderlijk begaafd en heb de weg van bewustwording en volledig mezelf durven zijn doorlopen. Ik kan mij dus heel goed voorstellen wat je doormaakt en je steunen bij het volgen van jouw weg. Ben je bereid diep te graven en eerlijk te zijn tegenover jezelf? Ben je bereid jouw overtuigingen en conditionering onder de loep te nemen? Dan steun ik je onvoorwaardelijk op je weg.

Je kunt gebruik maken van mijn kennis en ervaring op het gebied van leven vanuit je authenticiteit. Ik draag je bronnen, inzichten en inspiratie aan. Je hoeft niet uren te zoeken naar oplossingen. We bespreken een kader dat je als een houvast kunt gebruiken.

Je maakt een nieuwe kaart, een flexibele route met vaste waarden, met een vaste basis, waardoor je juist fluïde kunt zijn.

Je zult tot je binnenste moeten doordringen, naar je kern, als je iets wilt veranderen. Mijn coachstijl is direct en vanuit mijn hart. Soms provocatief maar altijd respectvol. Spiegelen in menselijkheid en vanuit jouw situatie denken is superbelangrijk bij onze gesprekken. Je gaat de kracht in jeZELF ontdekken en vanuit daar weer leven.

Uitzonderlijk begaafde mensen zijn anders dan gemiddeld. Daarom werkt ook de standaard aanpak, gericht op het gemiddelde, meestal niet. Het kan zelfs schadelijk zijn. Je zou namelijk het idee kunnen krijgen dat "niets werkt" . Dat is natuurlijk niet zo. Als de coaching jou als uitgangspunt neemt, werkt het wel.

Deze coaching geeft je inzicht in onder meer: 

Waar je op dit moment in je leven staat en wat je wilt veranderen
Hoe je je innerlijke kompas gebruikt om je eigen weg te kunnen volgen
Aan welke veranderingen je niet gedacht hebt maar die wel belangrijk zijn
Hoe je je tot anderen kunt verhouden terwijl je jezelf niet kwijtraakt
Je relaties, hoe je ze kunt zien en benaderen
Hoe je je gedachten gebruikt om te bereiken wat je wilt

Wil je je leven een andere richting geven?

Renata is realistisch. Dat was de klik voor mij tijdens de een-op-een coaching sessies. Ik wilde zo graag eerst zelf een goede basis leggen, ook mede voor mijn jonge dochters en het heeft effect. Door de inzichten die ik heb gekregen, is er nu meer balans. Het is een enorm proces; jezelf helpen, compassie voor jezelf, maar de transformatie is voelbaar, overigens bij iedereen in mijn gezin!

Erica

Mogelijkheden

Als je iets in je leven wilt veranderen, als je op een rotonde zit en niet weet hoe je de afslag moet nemen, als je telkens dezelfde patronen ervaart en misschien na jaren therapie niet echt vooruit komt, dan kan ik je vanuit een perspectief van een uitzonderlijk begaafde helpen. Ik heb voor je drie mogelijkheden, coachingstrajecten worden regelmatig ook door een werkgever vergoed. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW van 21%, tenzij als persoonlijke training aangemerkt via de werkgever.

Neem contact op bij vragen en/of maak een kennismakingsafspraak.

Brons

 410 euro

Betaling voor het gesprek

Een gesprek van 90 minuten via Zoom waarbij je vragen kunt stellen en ik kan je op weg helpen met de eerste stappen naar een verandering.

Stuur een mail en geef aan wat je vragen zijn.

Zilver

1225 euro

Betaling ineens

Dit betreft drie gesprekken van 90 minuten elk, op mijn kantoor of via Zoom. Inclusief een gratis kennismakingsafspraak via de telefoon.

Laat mij weten wanneer je kunt beginnen!

Goud

 3780 euro

Betaling in 5 termijnen of ineens

Dit is de meest uitgebreide coaching van tien gesprekken van 90 minuten elk, op mijn kantoor of via Zoom.

Plan de afspraken inclusief een gratis kennismaking via de telefoon!

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close