je doet mee!

Bedankt voor je aanmelding

Wat fijn dat je er bij bent op vrijdag 11 oktober 2024. Het is een goede stap om meer inzichten te verkrijgen en nieuwe invalshoeken te horen. Als je vragen hebt over wat dan ook, mail gerust. En anders zie ik je natuurlijk tijdens de masterclass!

Vergeet niet dat Linda Sanders en ik een Meet&Greet organiseren de avond ervoor. Als je tijd hebt een nacht eerder te komen (hotelkamer zelf boeken!) dan kun je met ons kennis maken en alvast wat inzichten delen.

Renata Hamsikova

renata hamsikova

Voor een uniek individu in de inclusieve wereld

Stap een

ontvangst mail

Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox. Controleer spam als je niets ziet. Stuur mij een e-mail bij vragen.

Stap twee

Artikelen

Terwijl je wacht, kun je artikelen op mijn website lezen. Ze gaan niet alleen over kinderen. De laatste paar artikelen gaan zeker ook over volwassenen en over trauma.

Stap drie

Boek

Om nog meer inzichten en tips te krijgen, kun je mijn boek Intens, authentiek en vrij bestellen. Daarin staan ook veel stukken voor en over volwassenen.

tot snel!

We zien elkaar op vrijdag 11 oktober 2024. Ik verheug me er op! Groet, Renata Hamsikova en Linda Sanders