je doet mee!

Bedankt voor je aanmelding

Wat fijn dat je er bij bent op vrijdag 23 februari 2024. Het is een goede stap om meer inzichten te verkrijgen, nieuwe invalshoeken te horen en vooral een eerste stap te zetten om totaal jezelf te durven zijn. Als je vragen hebt over wat dan ook, mail gerust. En anders zien we elkaar (en de andere deelnemers) tijdens deze dag.

Renata Hamsikova

renata hamsikova

Voor een uniek individu in de inclusieve wereld

Stap een

ontvangst mail

Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox. Controleer spam als je niets ziet. Stuur mij een e-mail bij vragen.

Stap twee

Artikelen

Terwijl je wacht, kun je artikelen op mijn website lezen. Ze gaan niet alleen over kinderen. De laatste paar artikelen gaan zeker ook over volwassenen.

Stap drie

Boek

Om nog meer inspiratie te krijgen, kun je mijn boek The Light In You bestellen. Met prachtige teksten en fotografie. Rechtstreeks vanuit mijn hart naar jouw hart!

tot snel!

We zien elkaar op vrijdag 23 februari 2024. Ik verheug me er op! Groet, Renata Hamsikova