56Beste relatie,

IeKu.nl begint steeds meer paginahits te krijgen en wordt daarmee interessanter voor hackers en spammers. Net als alle populaire sites wordt ook deze voortdurend aangevallen door spamrobots en andere onverkwikkelijke zaken/personen. Ondanks alle beveiliging door ondergetekende is de site al twee keer gehackt geweest. Dit is de reden dat wij de beveiliging hebben aangescherpt en nu ook landen blokkeren waarvan we gevoeglijk kunnen aannemen dat die niet tot de doelgroep behoren. Helaas heeft dit natuurlijk als nadeel dat wanneer iemand uit of in zo’n geblokkeerd land tóch geïnteresseerd is in de inhoud van IeKu, hij of zij buitengesloten wordt.

We hebben dit opgelost via het adres:

www.ieku.nl/ikwileenkoekje

Wie rechtstreeks naar dit adres surft verkrijgt ook vanuit geblokkeerde landen toegang tot IeKu. Hierbij wordt een cookie geplaatst waardoor je (van die computer en met die browser) voortaan niet meer geblokkeerd zult worden.

Let op! Dit werkt dus niet meer als je op een andere computer gaat werken, een andere browser gaat gebruiken of bijvoorbeeld je browser zo hebt ingesteld dat hij standaard alle cookies verwijderd bij het sluiten.

Het advies is dan ook om van het bovenstaande adres een bladwijzer te maken. Of het goed te onthouden. 😀

 

Met vriendelijke groet,

Renata Hamsikova

IeKu Advies