INSPIRATIEMIDDAG
lezing, diner, napraten

HOOGBEGAAFDE REBEL
ON THE MOVE

met een lezing over hoe je jouw kompas en de kaart gebruikt

vrijdag 21 juni 2024

Tuinlezing met diner in Beets (NH)

Deze bijeenkomst is voor alle hoogbegaafde volwassenen (met of zonder kinderen) die hun kompas en de kaart willen gebruiken en onafhankelijk willen leven, terwijl ze trouw aan zichzelf blijven.

In de huidige maatschappij lijkt het bijna een onmogelijke opgave. Maar uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het mogelijk is! Je kunt je eigen leven inrichten zoals jij dat wilt, je kunt je conditionering doorbreken, je kunt bepaalde patronen doorzien en bewuste keuzes maken, je kunt het onzichtbare het belangrijkste laten zijn in je leven, je kunt het onbewuste bewust maken en transformeren.

Je kunt zoveel!! Of je nu een volwassene bent met of zonder kinderen, man of vrouw, oud of jong, er valt zoveel te ontdekken! De weg van je ontwikkeling is oneindig en vrij.

Om echt gebruik te kunnen maken van je potentieel (dat niets met diploma's of topfuncties te maken heeft) heb je vaardigheden nodig, inzichten en de wil je te blijven ontwikkelen, leren, groeien en vooral: je hart te openen.

Ik deel graag mijn ervaringen en inzichten met je

Dagelijks spreek ik hoogbegaafde mensen, volwassenen en kinderen, lees ik e-mails met vragen en ik zie regelmatig mensen tijdens masterclasses en lezingen. Er is een rode draad in alle verhalen: mensen willen vanuit hun hart leven, maar weten niet hoe en durven niet.

Het is genoeg geweest vind je niet? Je moet niet bedelen om begrip, je moet niet meer proberen jezelf te verklaren, zoeken naar middelmatige oplossingen die toch niet bij je passen, schipperen en steeds water bij de wijn doen, genoegen nemen met mindere kwaliteit omdat je denkt dat meer niet haalbaar is.

Ik zal met je mijn inzichten en ervaringen delen zodat je een aanzet hebt om:

je kompas en kaart te pakken
de eerste stap bepalen op je kaart
een richting kiezen
vanuit je hart voor jezelf kiezen, no matter what
te bepalen (door te voelen) wat je echt werkelijk wilt
vaardigheden te ontwikkelen om nooit meer afhankelijk te hoeven zijn

Voor alle hoogbegaafde volwassenen

Deze inspiratiemiddag vind ik zo  belangrijk voor ALLE hoogbegaafden dat ik hem kostendekkend organiseer. De lezing krijg je van mij gratis.

Wat ik van je vraag is bij het toegangskaartje het boek The Light In You te kopen, omdat de opbrengst van dit boek naar een goede doel gaat.

Ik ben er zeker van dat het boek je - naast deze middag - zal aanzetten tot verandering en zal je inspireren om elke dag voor jezelf te kiezen.

Als je een ouder bent is deze manier van leven en het doorgeven aan je kind ongelooflijk belangrijk. Hoogbegaafde mensen worden gedwongen zich aan te passen aan het gemiddelde en vanuit hun empathie gaan ze daar nog eens in mee. Daardoor blokkeren ze hun levensenergie en het moet stoppen.

Alle hoogbegaafde volwassenen moeten weer vanuit hun essentie gaan leven en dat doorgeven aan nieuwe generaties.

Doe je mee?

Omdat je een belangrijke taak hebt in dit leven

Door in een overlevingsstand te zitten heb je misschien nog geen ruimte in je hoofd gehad om hierover na te denken

Omdat jouw onderscheidende vermogen van levensbelang is

Aanpassen is geen optie en ik zal je vertellen waarom. Het is echt een noodzaak dat je jezelf wordt.

Omdat je niet voor niets intelligent bent

Als je denkt dat je intelligent bent vanwege een of andere meetbare prestatie, heb je het mis. Het gaat om een onzichtbare prestatie. (daarover vertel ik meer)

Reserveer je plaats

165 euro

Lezing door Renata Hamsikova

Koffie, thee en water tijdens de lezing

Aansluitend biologisch diner met buffetgerechten, ter plaatse voor ons gekookt

Gezien de aard van deze activiteit is geen restitutie mogelijk.

Lezing en diner

Deze lezing met diner is voor hoogbegaafde volwassenen die met elkaar in contact willen komen. Je ontvangt ook het boek The Light in You, omdat ik je wil attenderen op het licht in jou en dat wij het met elkaar delen. De opbrengst van het boek gaat naar een goed doel, naar the Jane Goodall Institute Nederland.

Na de lezing, rond 18 uur, zal er een diner in buffetvorm geserveerd worden met unieke, op locatie vers bereide gerechten. De slottijd heb ik op 20 uur gezet, maar het gebeurt vaker dat mensen langer blijven :). De gastvrouw vindt het goed als dat zo is. Houd er rekening mee in je planning!

Renata Hamsikova

Oprichter IEKU Advies

Hallo. Een korte introductie als je mij nog niet kent. Ik ben ruim 15 jaar betrokken bij hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen. Inmiddels door veel ervaring met scholen, kinderen en ouders en wat werkt en niet werkt heb ik veel ervaring opgedaan. Als resultaat heb ik een eigen visie op het onderwijs aan en de opvoeding van uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen. 

Wil je meer over mij lezen? Dat kan hier.

Midzomerdag VRIJDAG 21 juni 2024 van 15.00 tot 20.00 uur

inclusief een diner

Hoogbegaafde rebel on the move


Het Venster op Waterland

We ontmoeten elkaar op deze Midzomer dag in Beets, gemeente Edam-Volendam. Het is een prachtige locatie met uitzicht op een weiland en bij mooi weer wordt de tafel buiten gedekt.

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op:

Spaces are limited! Reserve your spot now

Enter your email to save your place on the free training

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close