VIND JEZELF TERUG

een transformatiedag voor hoogbegaafde vrouwen

vrijdag 23 februari 2024

Inschrijving is gesloten. Wil je toch mee doen? Stuur mij een e-mail. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid.)

Wie ben je?

Ben jij een hoogbegaafde vrouw? Misschien denk je, nee, dat ben ik niet. Mijn kinderen zijn wel hoogbegaafd, maar ik niet. Maar is dat werkelijk zo? Ben je niet hoogbegaafd? Het gaat er niet om hoe je het noemt, daarom luidt mijn vraag: wie ben je?

Weet je wie je bent, wie je werkelijk bent? Wat zijn jouw kernwaarden, sta je in je kracht, leef je vanuit authenticiteit, durf je je ware gezicht te laten zien? Of ben je aangepast en denk je dat het moet? Cijfer je jezelf weg en heb je regelmatig een onbestendig gevoel? Denk je regelmatig: is dit het nu? Wil je je kinderen helpen zichzelf te zijn, omdat ze zich te veel aanpassen en lukt het steeds niet?

Leef je vanuit je kern?

Het kan zijn dat je denkt, ja, het gaat helemaal prima. Af en toe een minor hick up, maar verder oké. Ik zou je willen vragen om open minded te onderzoeken of dat inderdaad zo is. Wil je doorgaan zoals je het tot nu toe gedaan hebt of is er ruimte voor groei en ontwikkeling? Zijn er zaken die je al jaren achter je aan sleurt en die je vertragen of zelfs blokkeren? Denk je dat je totaal, helemaal jezelf bent en dat je vanuit je authenticiteit keuzes maakt? Of...

Ben je toe aan verandering en groei?

Tot jezelf komen

Je bent eraan toe om een leven vol nieuwsgierigheid, spel en creativiteit te leiden door keuzes te maken waar je je goed bij voelt.

Door veel taken, veel aan je hoofd en gericht op de verzorging van anderen heb je misschien niet eens door dat je uit balans bent. Je merkt het pas als je het je bewust bent. Als je ervaart hoe werkelijk in balans zijn voelt, besef je pas dat je al jaren uit balans leeft. Je krijgt inzichten en tips van mij om hieraan te werken.

Op één lijn met het leven zijn

Je bent eraan toe om een solide, koesterende relatie met jezelf en je innerlijke kind te ontwikkelen.

Ook hierbij geldt dat we het vaak niet eens door hebben hoe we overleven in plaats van leven. Je hebt geen trauma nodig om je innerlijke kind kwijt te zijn. En als je het eenmaal terugvindt en omarmt, zie je in wie je werkelijk bent. Dan stem je af op jezelf en het leven.

Je innerlijke kracht gebruiken

Je bent eraan toe om zelfvertrouwen te cultiveren, je eigen beslissingen te nemen (die niet gebaseerd zijn op angst of conditionering), zaken die je te veel energie kosten te doorzien en te veranderen.

Wie ben je werkelijk en hoe kun je vanuit je kern leven? Hoe vind je jezelf terug? In balans zijn met je hoofd, hart en lichaam is van wezenlijk belang om een vol, intens leven te leven.

Je eigen pad lopen

Je bent klaar om je zelfvertrouwen om te zetten in creativiteit, die impact heeft op de wereld.

Loskomen van overtuigingen en oude patronen en je eigen weg durven kiezen, vergt moed. Als je het doet, zit je niet alleen goed in je vel, je inspireert ook anderen, zoals je kinderen, je vrienden en andere mensen in je omgeving.

Ik wil je inspireren en aanmoedigen!

Mijn naam is Renata Hamsikova. In mijn bedrijf IEKU Advies richt ik me op uitzonderlijk begaafde kinderen. Waarom is dit nu iets voor vrouwen? Omdat ik merk dat het nodig is. Ik spreek dagelijks moeders van hoogbegaafde kinderen en zie hoe ze vastlopen in hun leven.

Als moeder, als vrouw en als uitzonderlijk begaafde wil ik je helpen (weer) jezelf te zijn. Ik heb het pad gelopen en ik loop het nog, want we blijven een leven lang leren gelukkig. Er zijn bepaalde punten die mij enorm hebben geholpen om in mijn kracht te blijven staan en vanuit mijn authenticiteit te leven. Die wil ik graag met je delen om je op weg te helpen.

Eerlijk naar onszelf kijken vereist moed en daarom doen de meeste mensen het niet.

Ben je er klaar voor?

hoogbegaafde vrouwen training

om jezelf te durven zijn

Voordat er verandering plaatsvindt, komt bewustwording op de eerste plaats. We cultiveren onze basis van bewustzijn en veiligheid in ons lichaam, onze geest en ons innerlijke kind.

om te veranderen

Nu ben je klaar voor verandering. Je leert je innerlijke gesprekken opnieuw vorm te geven, zodat je in hetzelfde team kunt zitten als jeZELF, door je eigen liefdevolle ouder te zijn, door een dagboek bij te houden en door dagelijkse handelingen van zelfvertrouwen.

om te creëren


Je maakt ruimte voor wat je echt voelt. Laat je zelfvertrouwen de leidraad zijn. Je kunt die voedende routine, dat vervullende project en het leven creëren dat het ‘thuis’ in jou weerspiegelt door middel van creativiteit, spel en visualisatie.

Zaterdag 5 november was voor mij een zeer interessante en leerzame dag! Er vielen zoveel kwartjes. Met betrekking tot mezelf, maar ook voor mijn zoon. Het was heel fijn om in een gezelschap te zijn met mensen die je begrijpen.

inge



Bedankt voor vele inzichten, ik heb zoveel gehoord waar ik iets mee kan. Nu alles laten bezinken en dan aan de slag! Je bevlogenheid inspireert mij en geeft me moed om een andere draai te geven aan mijn leven. Dank je!

donna


let's do it

Je bent klaar om een leven vol nieuwsgierigheid, spel en creativiteit te leiden door keuzes te maken waar je je goed bij voelt.

Je bent klaar om een solide, koesterende relatie met jezelf en je innerlijke kind te ontwikkelen.

Je bent klaar om in je kracht te komen, zodat je je kind kunt laten zien hoe het moet. Je kind heeft een voorbeeld nodig!

Je bent klaar om je zelfvertrouwen om te zetten in creativiteit die impact heeft op de wereld, beginnend bij jezelf en je eigen leefomgeving.

Je bent klaar om zelfvertrouwen te cultiveren door middel van zelfopvoeding, zelfkennis en zelfinzet.

Je bent klaar om jezelf te vertrouwen.

De energie van zijn wie je bent en doen waar je van houdt is magnetisch. Je stemt alles wat je in je leven nodig hebt af met die energie.

Investeer in jezelf

Ja, dit kan als een groot probleem voelen. Want investeren in jezelf ben je misschien niet gewend. Je gezin, je kinderen, je ouders gaan voor. Er is altijd iemand die voor gaat. Besef wel dat, als JIJ niet in  eerste instantie heel bent, als JIJ niet weet wie je werkelijk bent, je een leven zult leiden in een verkeerde energie. Je blijft je bevinden op een pad van iemand anders, terwijl het juist de bedoeling is om JE EIGEN WEG TE VOLGEN.

Investeer in jezelf (en help daarmee je kind, je relaties en je leefomgeving).

Weet dat je jezelf die toestemming kunt geven.

Volledig verzorgde dag

De dag bij Katja in het Venster op Waterland is volledig verzorgd met koffie, thee, water en een heerlijke biologische lunch.

Een opzet voor verandering

We lopen een aantal stappen door waarmee je opzet en inspiratie krijgt.

Gelijkgestemden

Je ontmoet andere (hoogbegaafde) vrouwen met wie je ervaringen kunt uitwisselen en praten over alles en nog wat.

PRIJS EN INHOUD

inclusief koffie/thee
inclusief een uitgebreide biologische lunch
inclusief een welkomstmap
inclusief een video-call
kom open en onbevangen

De inschrijving is gesloten.
Wil je weten of er misschien
toch een plek vrij is?

Inzichten en feedback

Vernieuwende inzichten, een net even andere kijk op zaken, dat is wat je van mij kunt verwachten. Ik deel met je mijn ervaringen en kennis.

Een welkomstmap

Je ontvangt een map met een paar dingen.

Video-call met de groep

Als er na afloop behoefte is, kunnen we een videocall organiseren, waarbij ik je vragen beantwoord en feedback geef op de gezette stappen.

vrijdag 23 februari 2024 van 10.00 tot 15.30 uur

De locatie


The Saint in Hoorn

Een prachtige locatie in Hoorn, waar alles tot de puntjes verzorgd wordt. Houd er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat de groep na afloop samen gaat eten. Dit is een optie die altijd spontaan ontstaat :). Overigens kun je in dit hotel/restaurant ook overnachten als je jezelf even rust wilt gunnen of van ver komt.

Vragen?

Heb je vragen over deze dag of over coaching van vrouwen?

Free Consultation

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close