Welkom bij de master mind!

de stappen vanaf nu

Je hebt je aangemeld voor een van de master minds. Hierover ontvang je een bevestiging en een factuur via e-mail. Als je daarover of over iets anders vragen hebt, schroom niet contact met mij op te nemen!

Renata Hamsikova

renata hamsikova

Voor een uniek individu in de inclusieve wereld

Stap een

ontvangst mail

Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox. Controleer spam als je niets ziet.

Een aantal dagen vóór de mster mind video sessie ontvang je de Zoom link.

Stap twee

Intussen

Terwijl je met je leven bezig bent, kun je je verdiepen in de artikelen, podcasts of video's die ik voor je heb geschreven of opgenomen.

Ik wil je aanraden niet alleen passief te luisteren of lezen, maar studerend. Aantekeningen maken, punten waar je aan wilt werken opschrijven maar ook punten waar je trots op bent.

Een actieve houding bevordert je gevoel van autonomie.

Stap drie

Voorbereiding

Je hebt vermoedelijk bepaalde vragen of issues waar je vragen over hebt, die je tijdens de video sessie kunt delen. Ik zal mijn best doen om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van nieuwe input en inzichten waar je van aangaat.

Je weet misschien al dat mijn werk altijd kindgericht is en dat ik mij niets aantrek van besturen of logge instanties. Het welbevinden van je kind en jou staat voorop.

Wat je nog meer kunt doen:

ONLINE

Er zijn verschillende korte modules of langere cursussen die je zelfstandig vanuit je eigen plek kunt volgen.

Kijk naar de mogelijkheden.

COACHING

Er zijn verschillende mogelijkheden om met mij een-op-een te werken, zoals begeleiding van uitzonderlijk begaafde tieners, coaching van vrouwen, coaching met betrekking tot opvoeding of maatwerkadvies voor school.

VIDEO'S

Op mijn website kun je video's vinden met tips en inzichten en je kunt je abonneren op het Youtube kanaal Hoogbegaafde rebel.

Gratis brochure

Begin vandaag nog met verandering! Download deze gratis brochure over uitzonderlijk begaafde kinderen en je ontvangt tevens regelmatig inspiratiemail van mij.