Een driedaagse masterclass voor Hoogbegaafde volwassenen (m/v)
(die niet meer overtuigd hoeven te worden dat ze een arend zijn)


Vrijdag 1 maart 2024 (een dag)
12-13 april 2024 (twee dagdelen achter elkaar)

Leef je als een multisensorisch wezen of neem je besluiten alsof je vijf zintuigen hebt? Luister je naar je intuïtie en pas je de vaardigheden van je intuïtie toe? Maak je gebruik van de hogere zintuigen van je ziel of kijk je naar het verleden als je richting nodig hebt voor de toekomst?

De kracht van je mystieke aard begrijpen, een perspectief van je ziel

Je verbeeldt je niet dat je gevoeliger bent voor de wereld om je heen, dat je meer geneigd bent om stilte nodig te hebben, dat je meer afgestemd bent op de emoties van anderen, dat je meer opmerkzaam bent voor het verschil tussen wat je ziet en wat je voelt. Je hebt een groter bewustzijnsniveau waarin je innerlijke zicht dominant is over wat je fysiek hoort en ziet.

Je intuïtieve/spirituele intelligentie evolueert met de jaren en je merkt dat standaardvaardigheden niet afdoende zijn. In een vlakke maatschappij (waar toch echt een twee-voor-de-prijs-van-een-mentaliteit heerst) voel je je een vreemde. Maar het is niet vreemd, jij bent een arend, jij beleeft het leven vanuit een ander perspectief...

Je hebt de natuurlijke capaciteit tot voelen en dus tot denken.

Renata Hamsikova


Uiteindelijk kunnen we elke keuze, die we maken, herleiden tot de vraag of de liefde voor macht of de macht van liefde ons motiveert. Die keuzes bepalen hoe het 'licht' in ons overgaat in scheppingsdaden en hoe het de mystieke scheppingswetten magnetiseert.

Zoals ik van mijn leven heb geleerd - en met ontzagwekkende waardering - hoe onpersoonlijk het universum ook is in termen van wet en orde, keuze en consequentie, het is ook diep intiem, omdat elke keuze bekend en verantwoord is. Al het leven ademt samen.

Ik laat je kennismaken met de kracht van jouw licht, met de werking van mystieke wetten en met een kosmische kijk op liefde. Dit is een tijdperk van zelfredzaamheid. Maar ik geloof dat de reden waarom we gedwongen worden de diepere aard van onze persoonlijke kracht te begrijpen en ons innerlijke zelf te ontwikkelen, is omdat we ons op een bepaald niveau realiseren dat onze kracht en levenskracht een en dezelfde zijn. Intelligente, hoogsensitieve, empathische mensen voelen de oppervlakkigheid van de maatschappij en hebben behoefte aan diepte, aan het ontdekken van hun eigen diepte en van daaruit leven.

Dit is een tijd waar het cruciaal is om ons bewust te zijn van de noodzaak om het gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen en een relatie met ons innerlijke zelf na te streven. Waarom? Omdat je inderdaad deelneemt aan de creatie van jouw realiteit - en je begrijpt op een diep niveau dat het je innerlijke kracht is die echt de hele ecologie van je leven bevat - van je gezondheid tot alles wat je creëert.

Het is essentieel om te begrijpen hoe die mystieke waarheid zich ontvouwt in je bewustzijn en in je leven. De kracht van keuze is zo krachtig, zo creatief dat je het niet mag reduceren tot banale keuzes die je doen geloven dat je kiest. Je kiest pas als je volledig vanuit je ziel je leven inricht, als je je verbonden voelt met je omgeving en de natuur en als je vanuit liefde leeft. Te beginnen vanuit een onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

De kracht van liefde is de enige geweldige keuze die werkelijk de hele schepping dient.

Programma

Dag 1 - 1 maart 2024 van 10 tot 15 uur


Hoe kun je de beste versie van jezelf worden?

Tijdens deze dag gaan we dieper in op vragen als hoe kun je de beste versie van jezelf zijn, zoals jij dat wilt, zodat je anderen inspireert om ook zichzelf te worden. Het is een andere kwaliteit van de mens. Het is de kwaliteit van je fysieke verschijning en je ziel naar boven halen en samen laten werken. Jouw natuur mengt met de natuur om je heen.

Ik vertel aan de hand van voorbeelden hoe de natuurwetten in ons leven werken en welke gevolgen het heeft als je deze wetten niet volgt en tegen je natuur ingaat. Dat gebeurt heel vaak en mensen worden ziek.

Verder gaan we het hebben over persoonlijke macht. Hoe sta je in het leven, sta je in je kracht, welke blokkades kunnen er (nog) zijn? Hoe ziet jouw macht-boek er uit? Het gaat over je grenzen, je gedrag, je overtuigingen en denkbeelden.

Aan de hand van niveaus van bewustzijn leg ik uit hoe de maatschappij werkt. Als je dit doorziet, kun je onafhankelijke keuzes maken en je eigen weg bepalen. En als je kinderen hebt, kun je dit je kind leren. Voor hoogbegaafde mensen is het van levensbelang dat ze vanuit hun natuur leven. Het is allemaal nog duidelijker na het volgen van deze masterclass!

We sluiten af met het zichtbare en het onzichtbare. Want: het onzichtbare is het belangrijkst 🙂

Dag 2 - 12 april van 14 tot 18 uur en vervolgens diner


Liefde voor macht of macht van de liefde

Macht is het fundamentele ingrediënt van de menselijke ervaring. Dat is een diepe mystieke waarheid – zo diep dat we samen een heel weekend zouden kunnen besteden aan het onderzoeken van de aard van macht in zijn eindeloze uitingen in ons leven.

Onze identificatie met macht neemt een wending als we de hogere lagen van bewustzijn ontdekken, van openlijk fysiek naar de veel subtielere niveaus. De kracht van symbolische taal stijgt in de psyche en verbazingwekkend genoeg hebben veel mensen weinig aandacht voor het feit dat het symbolische domein het echte toneel van het leven is.

We hebben het tijdens deze dag over macht, hoe het doorwerkt in je relaties en in je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn gebieden die de standaardpsychologie niet aanboort, maar die wel degelijk deel uitmaken van het leven van mensen. Als je intelligent bent (uitzonderlijk begaafd) heb je de capaciteit werelden te bereiken, de niveaus in de ontwikkeling, die anderen niet kunnen bereiken. Hoe en waarom leer je tijdens deze dag.

Het meest krachtige gereedschap dat je hebt, is niet geld, maar gedachte. Hoe kun je (als hoogbegaafde) je eindeloze stroom aan gedachten omzetten in een middel voor persoonlijke groei? Verder hebben we het over het immuunsysteem van de ziel. Heel erg belangrijk voor intelligente, hoogsensitieve, empathische mensen!

Dag 3 - 13 april van 9.30 tot 13.00 uur en vervolgens lunch


De weg naar jezelf - blijf lopen

De mensen zijn op weg hun leefomgeving te vernietigen, ze houden zichzelf gegijzeld! Het is niet het onderwijs, het is niet de maatschappij, maar elk individu op zich houdt zichzelf gegijzeld in zijn huidige staat van zijn. Hoe breek je los, wat is er voor nodig en hoe word je vrij? Daar hebben we het tijdens deze laatste dag over.

Verder vertel ik iets over hoe je kinderen in hun kracht kunt zetten en ik ga dieper in op gedachten en hoe ze jouw realiteit beïnvloeden. Hoe kun je in deze fysieke wereld juist het organische, het fluïde omarmen, terwijl je functioneert in je dagelijkse leven? Met anderen woorden, hoe leef je zodat het leven jou niet leeft.

We sluiten deze dag en de hele masterclass af met een diner en we praten erover na!


Je bent er toe in staat jaren ploeteren om te zetten in twee seconden intuïtie. Besef dat!

Renata Hamsikova

Mijn naam is Renata Hamsikova. In mijn bedrijf IEKU Advies richt ik me op uitzonderlijk begaafde kinderen en volwassenen.
Uitzonderlijk begaafde mensen hebben een oneindige capaciteit tot ontwikkeling. Je zou het misschien niet denken, omdat je door het standaardonderwijssysteem bent gegaan, dat jouw inzichten, input en invloeden heeft beperkt. Ook al lees je veel of je ontwikkelt je op een andere manier, het ontbreekt vaak aan inzichten, die juist een combinatie zijn van hoogbegaafdheid met het onzichtbare. Het is mijn drijfveer om uitzonderlijk begaafde mensen te helpen de weg naar zichzelf, naar het mystieke, naar het onzichtbare terug te vinden, zodat ze werkelijk vanuit zichzelf leven. Op die manier kunnen we het bewustzijn op onze planeet vergroten en anderen inspireren!

Als je meer over mij wilt lezen, klik hier.

Jouw investering

1425 euro

VOLLEDIG VERZORGDE DAGEN
Diner op de vrijdag
Handout met ruimte voor aantekeningen
Het boek The Light In You
Veel input en inzichten - de drie dagen zijn gevuld met informatie, opdrachten en inzichten

De inschrijving is gesloten. Wil je weten of er toch een plek beschikbaar is?

Aanmelding mogelijk tot 9 februari 2024

De drie dagen in Hoorn zijn geheel verzorgd, inclusief lunch, snacks en drinken én een diner op vrijdagavond

Tijdens deze dagen heb je niet alleen input van mij, maar deel je ook je ervaringen met anderen.

Behalve de hier genoemde punten ontvang je een map waarin je aantekeningen maakt en je inspiratie verzamelt.

Dagindeling is als volgt:

Vrijdag 1 maart van 10 tot 16 uur

Vrijdag 12 april vanaf 14 uur, inclusief het diner

Zaterdag 13 april vanaf 9.30 uur inclusief de gezamenlijke lunch

Je moet zelf voor een overnachting zorg dragen (bij The Saint of elders).

Bij vragen kun je altijd mailen!

data 1 maart, 12 en 13 april 2024

AANMELDING MOGELIJK TOT 2 FEBRUARI 2024

De locatie


The Saint in Hoorn

Een prachtige locatie in Hoorn, waar alles tot de puntjes verzorgd wordt. Houd er rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat de groep na afloop samen gaat eten. Dit is een optie die altijd spontaan ontstaat :). Overigens kun je in dit hotel/restaurant ook overnachten als je jezelf even rust wilt gunnen of van ver komt.

Vragen?

Heb je vragen over deze masterclass of heb je een andere vraag?

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close