bedankt voor je bestelling!

de stappen vanaf nu

Je hebt een online module of een training aangeschaft. Hierover ontvang je een bevestiging via mail met een factuur. Als je gedurende het leerproces vragen hebt, schroom niet contact met mij op te nemen!

Renata Hamsikova

renata hamsikova

Voor een uniek individu in de inclusieve wereld

Stap een

ontvangst mail

Je ontvangt een bevestigingsmail in je mailbox. Controleer spam als je niets ziet. In de mail zitten inloggegevens en verdere informatie.

Stap twee

Verandering kost tijd

Besef dat als je iets werkelijk wilt veranderen in het leven van je kind (of je eigen leven) dat je er de tijd voor moet nemen. Een video kijken duurt misschien 30 of 40 minuten, maar daarmee begint het pas. Werk vragen en opdrachten uit en maak een planning voor implementatie.

Stap drie

Loop je Vast?

Als je na het volgen van de module of training toch vastloopt en niet verder komt door de ingewikkelde situatie thuis of op school, kun je een-op-een coaching of een live event overwegen.

Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Wat je nog meer kunt doen:

LIVE

Tijdens het schooljaar kun je meedoen aan diverse inspiratiedagen en trainingen. Kijk in de agenda en doe mee, want je krijgt veel input en je kunt vragen aan mij stellen. Tot snel!

COACHING

Er zijn verschillende mogelijkheden om met mij een-op-een te werken, zoals begeleiding van uitzonderlijk begaafde tieners, coaching van vrouwen, coaching met betrekking tot opvoeding of maatwerkadvies voor school.

VIDEO'S

Op mijn website kun je video's vinden met tips en inzichten en je kunt je abonneren op het Youtube kanaal Hoogbegaafde rebel.

Gratis brochure

Begin vandaag nog met verandering! Download deze gratis brochure over uitzonderlijk begaafde kinderen en je ontvangt tevens regelmatig inspiratiemail van mij.