bedankt voor je betaling!

de stappen vanaf nu

We hebben elkaar onlangs gezien tijdens het didactisch onderzoek van je kind. Het is belangrijk dat JIJ de regie houdt over het proces. Ik kan meedenken en aandragen, jij moet vervolgens de stappen zetten om voor jezelf en je kind een echte verandering te bewerkstelligen.

Als je gedurende het proces vragen hebt, schroom niet contact met mij op te nemen!

Renata Hamsikova

renata hamsikova

Voor een uniek individu in de inclusieve wereld

Stap een

ontvangst verslag

Je ontvangt binnen twee weken na het onderzoek het verslag met aanbevelingen. Lees het goed door en geef mij feedback over je bevindingen. Wil je iets veranderen? Zie je een fout? Heb je vragen over de inhoud? Mail het mij. Als het verslag akkoord is, kun je het met de school delen.

Stap TWEE

Afspraak met school

Je kunt de e-mail adressen van betrokken leerkrachten en intern begeleider naar mij mailen, zodat we een video afspraak kunnen plannen om de bevindingen en adviezen te bespreken. We kijken dan naar de mogelijkheden van school, ik kan vragen beantwoorden en eventuele bezwaren toelichten, zodat er uiteindelijk een passende aanpak voor je kind komt.

Het kan gebeuren dat wat de school wil of kan toch niet helemaal werkt of niet passend genoeg is voor je kind. Er is altijd een plan B en er zijn meer mogelijkheden. Hierover kunnen we dan apart, zonder school, sparren en kijken wat het beste voor je kind is.

Stap DRIE

Verandering kost tijd

Besef dat als je iets werkelijk wilt veranderen in het leven van je kind (of je eigen leven) dat je er de tijd voor moet nemen. Daarnaast denk je misschien dat je volledig afhankelijk bent van een school en of de mensen daar wel of niet meewerken. Je bent daar niet afhankelijk van. JIJ bent de ouder en dus hoofdverantwoordelijk, de school is verantwoordelijk voor hun subdeel, namelijk je kind iets leren. Dat leren moet echter op zo'n manier gebeuren dat je kind ook werkelijk iets leert. Werkt het niet op dit moment? Er zijn altijd meer mogelijkheden. Dat zal ook gedurende dit traject blijken, maar als je er niet uitkomt NEEM VOORAL CONTACT MET MIJ OP.

Wat je nog meer kunt doen:

LIVE

Tijdens het schooljaar kun je meedoen aan diverse inspiratiedagen en trainingen. Kijk in de agenda en doe mee, want je krijgt veel input en je kunt vragen aan mij stellen. Tot snel!

COACHING

Er zijn verschillende mogelijkheden om met mij een-op-een te werken, zoals begeleiding van uitzonderlijk begaafde tieners, coaching van vrouwen, coaching met betrekking tot opvoeding of maatwerkadvies voor school.

VIDEO'S

Op mijn website kun je video's vinden met tips en inzichten en je kunt je abonneren op het Youtube kanaal Hoogbegaafde rebel.

Gratis brochure

Begin vandaag nog met verandering! Download deze gratis brochure over uitzonderlijk begaafde kinderen en je ontvangt tevens regelmatig inspiratiemail van mij.