Renata Hamsikova

Renata Hamsikova

Een persoonlijke boodschap van Renata...

Hallo en bedankt voor je interesse in mijn diensten. Het kan zijn dat je niet direct aan de beurt bent voor een afspraak. Dat komt doordat mijn aanpak en specialisme zich beduidend onderscheiden van standaard "hoogbegaafdenaanpak" en ik door mensen uit heel Nederland en België plus expats benaderd word. Hierdoor is mijn agenda redelijk vol.

Maar treur niet, want je kunt heel veel zelf doen. Hieronder heb ik inspiratie  voor je op een rij gezet. Je kunt mij ontmoeten tijdens een van de live events en je kunt zelfstandig aan de slag met een van de online cursussen of modules.

Het doel van mijn begeleiding is mensen te helpen zelfsturend en zelfredzaam te worden, zodat ze niet blijven vastlopen in het onderwijssysteem of welk systeem dan ook. Dat komt telkens terug in publicaties en trainingen en ook tijdens persoonlijke begeleiding.

Voor alle vragen kun je mijn assistente Jessica benaderen via jessica@ieku.nl

Groet, Renata Hamsikova

Alleen als je intelligent bent, ben je in staat te beseffen dat JIJ alleen verantwoordelijk bent voor je eigen leven. En je gaat ernaar handelen.

Luister

Op mijn podcast Ik ben gewoon normaal kun je luisteren naar diverse inzichten en uitleg over hoogbegaafdheid.

Lees

Ik heb tientallen artikelen geschreven om je te helpen je eigen idee te vormen over hoogbegaafdheid en hoe je onafhankelijk blijft en het ook je kind leert.

Kijk

Op Youtube kanaal Hoogbegaafde rebel kun je video's over mijn kijk op hoogbegaafdheid en de wereld zien.

Lees nog meer

In het boek Intens, authentiek en vrij met ruim 400 pagina's kun je nog veel meer lezen over hoe je authentiek en vrij wordt en blijft.

Doe mee Samen

Tijdens het schooljaar kun je meedoen aan verschillende live master classes en inspiratiedagen

Doe mee Zelf

Je kunt een online cursus volgen, vanaf je eigen plek, volledig online.

Copyright © IEKU Advies. All Rights Reserved.

error: Content is protected !!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok
Page Created with OptimizePress