Renata Hamsikova

Good Girls go to heaven

Intelligent Girls go anywhere

Groepscoaching voor hoogbegaafde vrouwen

door renata hamsikova

Start Vrijdag 3 November 2023 in Hoorn (NH)

VOLGEBOEKT

Jezelf zijn en vanuit je kern leven, trauma's uit het verleden verwerken, op één lijn met het leven zijn, je sterk en vrouwelijk tegelijk voelen, dat zijn maar een paar punten waar we het tijdens de groepscoaching over gaan hebben.

Ben je een hoogbegaafde of uitzonderlijk begaafde vrouw? (of: nee, jij niet, maar je kinderen wel? :)) Dan is deze groepscoaching wellicht iets voor jou. Je ontmoet niet alleen gelijkgestemden, we hebben het ook over gemeenschappelijke onderwerpen en over onderwerpen die je zullen verrassen. Deze verwondering is de basis van iedere groei.

Ik loop mijn ontdekkingsweg en kan je zeggen dat ik me inmiddels al een x-aantal keren heb teruggevonden. De ontwikkeling stopt niet namelijk, want de mogelijkheden zijn oneindig. Mijn ervaringen, inzichten, theoretische onderbouwing, uitleg en vooral aanmoediging en er voor je zijn, dat is wat ik je kan bieden tijdens jouw zoektocht naar jeZELF.

Maak er gebruik van, maak gebruik van mijn brede kennis, de ervaringen en mijn intelligentie en kom vooruit. Ik zal je voorzien van inzichten, stappen, een knuffel, aanmoediging, inspiratie en een keer zelfs van koffie en lunch. Jij neemt je motivatie en open mind mee. Samen kunnen we de universele wetten gebruiken om niet alleen jouw ontwikkeling ,maar ook die van je omgeving vooruit te helpen.

Vergis je niet, hoe jij leeft, hoe jij naar jezelf kijkt, naar je prestaties, naar je leven, dat spiegel je naar je kinderen, je partner, je omgeving. En dat krijg je terug. Wil je iets veranderen? Begin dan bij jezelf, want dat is het enige waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en groei.

"A girl should be two things: classy and fabulous."- Coco Chanel

StAP EEN
mindset

Jij bepaalt wie je bent, wat je van jezelf vindt, wat je van de wereld vindt en wat je gelooft. We gaan het hebben over hoe je nu naar jezelf en naar de wereld kijkt, wat je wilt veranderen en wat daarvoor nodig is.

Beslis je met opzet?

StAP TWEE
stijl

Stijl is je zelfexpressie, hoe je aan de wereld communiceert wie je bent en hoe je je laat zien. Laat jij je zien zoals je bent en ontvang je reacties en feedback overeenkomstig jouw echte identiteit?

Neem je besluiten opzettelijk of willekeurig?

StAP DRIE
omgeving

Alles om je heen is een keuze en alle kleine dagelijkse keuzes bevestigen wie je denkt dat je bent. Het begint bij het kopje koffie of thee dat je 's ochtends drinkt en het eindigt met wat je tegen jezelf zegt voordat je in slaap valt...

Vind je het inspirerend wat je kiest?

Wat heeft deze groepscoaching mij opgeleverd?

Vertrouwen en kracht in mijn eigen zijn! Het horen en herkennen van andere vrouwen en hun verhaal gaf mij mooie inzichten. Het was fijn om elkaar te horen, te delen en te zien open bloeien gedurende het traject.

Wat was mijn belangrijkste eye-opener?

Dat het grootse aanpassingsvermogen wat ik (wij) bezit(ten) echt in de kleinste dingen al tot uiting komt. Om hier bewust van te zijn, zelfsturing over te nemen en je hart weer te voelen kloppen was het grootste cadeau. Ook het verschil tussen de arenden en kippen was zo helder. Zo simpel, zo eenvoudig en zo waardevol want zelf kon ik het door mijn eigen angsten- gevangenisdeuren niet meer zien. Jezelf terug vinden in de hectiek van het ‘aangepaste’ leven en met anderen deze connectie delen was enorm verbindend.

Willemijn

In drie stappen naar verandering

Deze drie stappen zijn de hoofdthema's van alle online en live gesprekken die we gaan voeren. Het is een groepscoaching, zodat je je ervaringen kunt delen en van andere vrouwen, die ook hoogbegaafd zijn (of dat vermoeden) feedback krijgen.

Het is bijzonder belangrijk dat je als vrouw tussen ontwikkelingsgelijken bent, zodat jij je meer open durft te stellen, omdat deze gelijkgestemden jou begrijpen. Als je ook hoogbegaafde kinderen hebt, dan lever je dagelijks een strijd om voor je kind een zo optimaal mogelijke leeromgeving te vinden en hem of haar zo goed mogelijk op te voeden.

Hoogbegaafde vrouwen lopen tegen specifieke uitdagingen aan die gemiddeld begaafde mensen vaak niet begrijpen. Je voelt je alleen en onbegrepen. Dat kan anders worden. Niet doordat de wereld jou ineens begrijpt, dat is niet relevant. Maar doordat JIJ jezelf begrijpt en doordat je jezelf toestaat om te zijn wie je werkelijk bent.

Al van jongs af aan, had ik het gevoel, dat er iets niet klopte in mijn denken. Mijn hoofd zat vol met antwoorden; ideeën, grapjes en plannen, maar ik kreeg het niet verwoord of vond geen gehoor. In de loop der jaren werd ik steeds onzekerder en uiteindelijk zat ik als een soort bang muisje in een hoekje. Totdat ik Renata leerde kennen.

Eerst liep het contact via mijn zoon, waarbij Renata ons begeleidde in onze zoektocht met ons kind, die uitzonderlijk begaafd is. Renata attendeerde mij erop, dat ook ik hoogbegaafd ben en zag hoe ik daarmee stoeide. Ik geloofde dat in eerste instantie niet, maar ben toch met haar het coaching traject ingegaan. Tijdens onze contactmomenten, heeft zij mij geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen patronen en waar ik mezelf was verloren. Daarna zijn we op zoek gegaan naar mijn eigen authenticiteit…zij bracht mij terug naar mijn kern. Ik begon weer te dromen en plannen te maken. Inmiddels heb ik 2 opleidingen opgepakt en voel ik me weer leven, voel ik mezelf in beweging komen. Geweldig, hoe Renata de vinger op de zere plekken wist te leggen, of mij hielp ze te vinden en hoe ik het anders zou kunnen doen. Beter voor mij….en daardoor ook beter voor mijn omgeving en niet te vergeten mijn ‘bijzondere’ mooie kinderen, die ik hierdoor ook ruimte kan geven voor hun eigen authenticiteit.

De input van Renata waren als een steentje dat je over het water laat stuiteren…het steentje is maar klein, maar het brengt het water in beweging en de golven rijken ver….

Esther

Voel je je ongeveer zo?

Deze coaching is voor jou als:

je het gevoel hebt voor iedereen verantwoordelijk te zijn
je meer voor anderen zorgt dan voor jezelf
je geen tijd meer hebt voor jezelf
de balans in je relatie zoek is
je je al heel lang niet meer vrouwelijk voelt
je op een of andere manier altijd te weinig uren in een dag ervaart

Samengevat: als je het gevoel hebt dat je vroeger anders was en dat het nu helemaal weg is, dat je het gevoel hebt niet je eigen leven te kunnen leiden omdat zorg voor anderen veel tijd in beslag neemt, als je niet lekker op je werk gaat of als je geen werk kunt vinden dat je voldoening geeft... en meer, vul maar zelf in.

We gaan werken aan:

je zelfvertrouwen terug krijgen
je tijd beter leren gebruiken
objectief met je verleden omgaan
in je kracht komen te staan
je vrouwelijke energie leren begrijpen
je energie effectief leren inzetten voor jezelf en anderen
goed voor jezelf leren zorgen
je eigen stijl ontwikkelen (niet alleen met kleding!)
durven voor jezelf te kiezen
omgaan met emoties en gedachten
je zelfbeeld
de beste versie van jezelf worden

Het gaat niet alleen om verandering, het gaat om de belichaming van de verandering door hoe je je laat zien, door de kleine dagelijkse keuzes die je maakt en door de gedachten die je kiest.

En de wereld reflecteert jouw zelfbeeld naar jou terug.

Voor de vrouw die geïnspireerd door het leven wil gaan...

Herinner je je de dag dat jij je niet meer als iemand minder dan buitengewoon zag? Toen je ermee instemde genoegen te nemen met voorspelbare routines, dezelfde oude omgeving en niet inspirerende ervaringen waaruit al je dagen bestaan? Toen je toekomst van grenzeloos  naar neem wat je kunt krijgen ging  (en je er dankbaar voor was)?

Toen je naar je leven begon te kijken en je afvroeg:
Hoe is het zover gekomen?
Is dit alles wat er is?

Wanneer begon je jezelf te overtuigen dat het niet anders kan en dat je blij moet zijn met wat je hebt?

Het is een verhaal waar je je misschien niet bewust van bent. Je vertelt het bijna zeker niet met opzet. Maar het is er en het vormt je iedere dag:

Het is de reden waarom je in je kast reikt en dezelfde oude zwarte broek kiest in plaats van de fantastische jurk en geweldige pumps.

Daarom voelt het alsof je vastzit - besef je dat? - daarom doe je wat je moet doen, geniet je van een kop koffie per dag en noemt het "mijn moment" voordat je weer anderen verzorgt, voor anderen van alles regelt, werken, kinderen, koken, sporten, plannen, iedereen achter hun broek aan zitten, je moeder helpt.... You get the picture... Je leeft het zelfs!

Je leeft het veilige, ongeïnspireerde leven, je doet wat er van je verwacht wordt in plaats van je echte jij onbeschaamd te laten leven en jezelf op de eerste plaats te stellen.

Hoe ben jij werkelijk? Wie ben jij werkelijk? Krachtig. Briljant. Blij. Onweerstaanbaar. Sexy. Leuk … (om er maar een paar punten te noemen).

Het belangrijkste verhaal dat je ooit zult vertellen is dat over jezelf.

Dus waarom zou je het niet buitengewoon maken?

En daarna - als je het verhaal leeft - anderen inspireert, waaronder je KINDEREN en je hele omgeving. Lijkt het je iets? Dat is het belangrijkste wat je je kinderen en/of je omgeving kunt geven - een voorbeeld zijn van een vrij, onafhankelijk mens, dat haar eigen weg durft te volgen en dat voor zichzelf durft te kiezen!

Schrijf een nieuw reisverhaal: behoud wat werkt, vervang wat niet werkt. Je intuïtie wordt je kompas.

Ik wil je inspireren en aanmoedigen

Mijn naam is Renata Hamsikova. In mijn bedrijf IEKU Advies richt ik me op uitzonderlijk begaafde kinderen. Waarom is dit nu iets voor vrouwen? Omdat ik merk dat het nodig is. Ik spreek dagelijks moeders van hoogbegaafde kinderen en zie hoe ze vastlopen in hun leven.

Als moeder, als vrouw en als uitzonderlijk begaafde wil ik je helpen (weer) jezelf te zijn. Ik heb het pad gelopen en ik loop het nog, want we blijven een leven lang leren gelukkig. Er zijn bepaalde punten die mij enorm hebben geholpen om in mijn kracht te blijven staan en vanuit mijn authenticiteit te leven. Die wil ik graag met je delen om je op weg te helpen.Dit is slechts het begin ...

Je investering in geld

VOLGEBOEKT!!

Behalve dit bedrag moet je bereid zijn te investeren in tijd. Tijd, motivatie en doorzettingsvermogen. Dan heb je iets aan deze coaching. Anders moet je er niet aan beginnen...

 1450 euro

DRIE DAGEN met Renata vol inzichten en inspiratie
2 video sessies van 60 minuten elk met extra input, feedback en de mogelijkheid vragen te stellen
veel inzichten en tips
korting op Vind jezelf terug Dag (andere inhoud), zie hieronder

Je betaalt het bedrag direct na klik.

Je betaalt in 4 keer en de eerste 362,50 euro direct.

De drie dagen in Hoorn zijn verzorgd inclusief lunch, snacks en drinken.

Tijdens deze dagen heb je niet alleen input van mij, maar deel je ook ervaringen met andere vrouwen. Dit wordt door de groepen als zeer waardevol ervaren.

Behalve de hier genoemde punten ontvang je een map waarin je je aantekeningen maakt, inspiratie verzamelt en je groei bijhoudt.

Alle data en tijden zie je hieronder. Bij vragen kun je altijd mailen!

DEZE EN ALLE ANDERE PROGRAMMA'S VOOR VOLWASSENEN KUNNEN OOK DOOR DE WERKGEVER BETAALD WORDEN. Vraag het na bij je werkgever.


Data

Hieronder vind je data van de live bijeenkomsten in Hoorn (NH) en van de online video sessies. Maak de tijd vrij en doe mee, het gaat tenslotte om jouw leven!

vrijdag 3 november 2023
10-15 uur live in Hoorn

We zetten een basis op aan de hand van jouw leven, jouw ervaringen, jouw dromen en doelen. We zetten een blueprint op waarmee we gedurende de komende drie maanden aan de slag gaan. Tijdens deze dag komen allerlei gevoelens naar boven en het kan heftig zijn. Ik verzeker je dat je in de groep veilig bent en dat je juist tussen gelijkgestemden jezelf mag laten zien! Zonder pijn is er geen groei.

dinsdag  14 november
om 19.00 uur video call

Tijdens deze call richten we ons op het opgroeien, op het ontstaan van overtuigingen, je ontwikkeling tot nu toe, hoe je met ervaringen kunt omgaan, hoe je ze kunt integreren in je leven van nu. Je krijgt huiswerk, een aantal stellingen en inzichten die je gaat uitwerken.

vrijdag 1 december 2023
10-15 uur live in Hoorn

We gaan het hebben over vaardigheden die je nodig hebt om te zijn wie je wilt zijn, hoe je het beste uit jezelf kunt halen, gebaseerd op je eigen behoeftes en niet op meegenomen overtuigingen. Hoe je zelfstandig en zelfsturend kunt leven (ook al denk je misschien dat je het nu al doet, er is meer). Je krijg inzichten en oefeningen mee om over na te denken. Daarnaast hebben we het over relaties, niet alleen romantisch, maar alle relaties, hoe verhoud jij je tot anderen? Hoe gaat het met dagelijkse contacten, waar loop je tegen aan? Wat is het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie (diepgaande inzichten) en hoe kun je door het te begrijpen je energie inzetten voor jezelf én je omgeving?

dinsdag 9 januari 2024
om 19.00 uur video call

Je hebt stukken van je reisboek af, hoe kun je alles bij elkaar brengen, wat heb je nog meer nodig, waar loop je tegenaan bij de weg die je nu loopt? Zijn er obstakels? Werkelijke obstakels of alleen in je hoofd? Hoe kun je je intuïtie inzetten om bij jezelf te blijven als het moeilijk is? Hoe blijf je onverstoorbaar en heel, terwijl je het leven aan kunt en er van geniet? Hierover meer tijdens deze video call.

vrijdag 26 januari 2024
10-14 uur live in Hoorn

We sluiten de coaching af met een halve dag in Hoorn, inclusief lunch en de mogelijkheid om samen na te praten.

Tijdens deze dag brengen we alles samen en wordt het voor jou een begin van je nieuwe koers: hetzelfde leven, opgefrist, meer inzichten en zelfkennis, stralender van binnen, weerbaarder terwijl je open blijft voor alles wat zich aandient. IN BALANS.

vrijdag 3 november 2023, 1 december 2023 en 26 januari 2024

De locatie


Het Werklokaal in Hoorn

We zullen bijeen komen op mijn werkplek. Een gezellige locatie met alle ruimte en voldoende parkeergelegenheid.

Behalve deze groepscoaching is er ook één dag voor vrouwen

Tijdens de dag Vind jezelf terug, die regelmatig plaatsvindt, hoor je nog meer inzichten en we behandelen andere - maar niet minder belangrijke - onderwerpen dan tijdens deze groepscoaching.

Als je deelneemt aan deze groepscoaching, ontvang je van mij een korting op de dag Vind jezelf terug. Omdat ik je echt wil helpen. De ervaring van oneindige, persoonlijke vrijheid, zonder rem jezelf durven zijn en je werkelijke leven leven (en niet dat van anderen) dat gun ik je van harte!

Als je meer wilt weten of als je mee wilt doen, klik op de onderstaande knop en stuur mij een e-mail. De korting is alleen van toepassing voor deelnemers van deze groepscoaching.

Vragen?

Heb je vragen over deze groepscoaching of over iets anders?

Free Consultation

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close