CONTACT IEKU

Zoek je hulp?

Heb je een uitzonderlijk begaafd kind van 0 tot 16 jaar (al dan niet getest) en heb je behoefte aan coaching of advies? Of heb je vragen over de diensten of trainingen?

Stuur een e-mail naar Jessica van der Zande, PA van Renata, en stel je vraag.

Contact met de assistente

Neem voor het maken van een afspraak en voor alle vragen over de diensten of producten contact op met Jessica van der Zande, personal assistant van Renata. Jessica is te bereiken via e-mail jessica@ieku.nl.

Wil je Renata Hamsikova boeken als spreker?

Renata spreekt op events en geeft lezingen en trainingen aan teams van professionals. Ze is bekend door haar net iets andere aanpak en een andere invalshoek bij het benaderen van hoogbegaafdheid. Haar specialisme is uitzonderlijke begaafdheid. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Jessica, assistente van Renata.

Stuur je vraag in

Heb je een vraag en wil je dat Renata die (anoniem) via haar blog beantwoordt? Vul het onderstaande formulier in. Renata zal dan je vraag (waarvan het antwoord nog niet op de blog staat) beantwoorden. Wil je liever een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak of stuur een mail zoals hierboven vermeld.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we de juiste informatie van je nodig. Probeer kort maar toch duidelijk te zijn, zodat Renata je vraag goed begrijpt en je ook een specifiek idee, perspectief of inzicht kan geven. Op de website wordt alleen jouw voornaam geplaatst. Je kunt gerust in je vraag de namen van je kind(eren) veranderen om hun privacy te waarborgen.

Renata zal altijd een oprecht en eerlijk antwoord geven. Dit kan betekenen dat ze niet altijd zegt wat je wilt horen, maar wel wat nodig is.

Over Renata Hamsikova

Hier kun je meer lezen over Renata.

Download hier een flyer over Renata Hamsikova.

Informatie voor de media kun je hier vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Factorij 1B
1689 AK Zwaag

06-22511886

renata@ieku.nl

Intens authentiek en vrij

Bestel het boek

Intens, authentiek en vrij

Het eerste boek dat breed schetst wat hoogbegaafd zijn betekent. Het laat je inzien dat het niet alleen om een simpele onderwijsaanpassing gaat, maar dat opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen veel dieper gaat en breder is dan dat. Voor ouders, leerkrachten en andere professionals.

BESTEL HIER