Ik wil graag van je horen!

Bedankt voor je interesse in diensten en producten van IeKu Advies! Ik ben er om te helpen en je vragen te beantwoorden.
Je kunt met vragen over hoogbegaafde kinderen van 0 tot 18 jaar bij mij terecht.

Zoek je hulp?

Heb je een kind van 0 tot 12 jaar en heb je behoefte aan coaching of advies? Of heb je vragen over de diensten of trainingen?

Stuur mij een e-mail of plan eerst een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten in mijn online agenda.

Tijdens dit gesprek (telefonisch) kunnen we onderzoeken of en hoe ik je kan helpen bij de opvoeding en begeleiding.

Wil je mij boeken als spreker?

Ik spreek op events en geef lezingen en trainingen aan teams van professionals. Ik ben bekend voor net iets andere aanpak en een andere invalshoek bij het benaderen van hoogbegaafdheid. Mijn specialisme is uitzonderlijke begaafdheid. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met mij op.

Stuur je vraag in

Heb je een vraag en wil je dat ik die (anoniem) via mijn blog beantwoord? Vul het onderstaande formulier in. Ik zal dan je vraag via mijn blog beantwoorden.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik de juiste informatie van je nodig. Probeer kort maar toch duidelijk te zijn, zodat ik je vraag goed begrijp en je ook een specifiek idee, perspectief of inzicht kan geven. Op de website wordt alleen jouw voornaam geplaatst. Je kunt gerust in je vraag de namen van je kind(eren) veranderen om hun privacy te waarborgen.

Ik zal altijd een oprecht en eerlijk antwoord geven. Dit kan betekenen dat ik niet altijd zeg wat je wilt horen, maar wel wat nodig is.

Verlengde Lageweg 19
1628 PM Hoorn

06 – 22511886

ieku.advies

renata@ieku.nl

BESTEL DE EERSTE NEDERLANDSE GLOSSY OVER ONDERWIJSAANPASSING!

Hoogbegaafde kinderen
versnellen niet

Een complete gids over onderwijsaanpassing voor
hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs.

Lees meer