Contact IEKU

Zoek je hulp?

Heb je een kind van 0 tot 16 jaar en heb je behoefte aan coaching of advies? Of heb je vragen over de diensten of trainingen? Of wil je een IQ test laten afnemen of wil je weten of je kind dyslectisch is?

Je kunt binnen een kwartier weten of je goed op weg zit, Renata kan je helpen de richting te vinden. Boek hiervoor een gratis kennismakingsgesprek. Wil je langer praten en meteen inhoudelijk op je situatie ingaan? Boek een koffie/theegesprek of een lunchafspraak (in Hoorn). Dit kan ook vanuit je eigen huis, via Skype of telefoon.

Stuur een e-mail naar Jessica, personal assistant van Renata of plan een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten in de online agenda. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch) kunnen we onderzoeken of en hoe IEKU je kan helpen.

Contact met de assistente

Neem voor het maken van een afspraak en voor alle vragen over de diensten of producten contact op met Jessica van der Zande, personal assistant van Renata. Jessica is te bereiken via e-mail jessica@ieku.nl.

Wil je Renata boeken als spreker?

Renata spreekt op events en geeft lezingen en trainingen aan teams van professionals. Ze is bekend door net iets andere aanpak en een andere invalshoek bij het benaderen van hoogbegaafdheid. Haar specialisme is uitzonderlijke begaafdheid. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Jessica, assistente van Renata.

Stuur je vraag in

Heb je een vraag en wil je dat Renata die (anoniem) via haar blog beantwoordt? Vul het onderstaande formulier in. Renata zal dan je vraag (waarvan het antwoord nog niet op de blog staat) beantwoorden. Wil je liever een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak of stuur een mail zoals hierboven vermeld.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we de juiste informatie van je nodig. Probeer kort maar toch duidelijk te zijn, zodat Renata je vraag goed begrijpt en je ook een specifiek idee, perspectief of inzicht kan geven. Op de website wordt alleen jouw voornaam geplaatst. Je kunt gerust in je vraag de namen van je kind(eren) veranderen om hun privacy te waarborgen.

Renata zal altijd een oprecht en eerlijk antwoord geven. Dit kan betekenen dat ze niet altijd zegt wat je wilt horen, maar wel wat nodig is.

Over ons

Hier kun je meer lezen over de mensen achter IEKU.

Download hier een flyer over Renata Hamsikova.

De Factorij 1B
1689 AK Zwaag

0229-506612

renata@ieku.nl

annemarie@ieku.nl

laura@ieku.nl

jessica@ieku.nl

DE EERSTE NEDERLANDSE GLOSSY OVER ONDERWIJS AAN HOOGBEGAAFDEN!

Hoogbegaafde kinderen versnellen niet

Een complete gids over de zin en onzin van versnellen, over onderwijsaanpassing en behoeftes van hoogbegaafde leerlingen.

BESTEL HEM HIER
hoogbegaafde kinderen versnellen niet