CONTACT IEKU

Wil je iets veranderen? Inspiratie of advies nodig?

Uitzonderlijk begaafd?

Heb je een uitzonderlijk begaafd kind van 0 tot 16 jaar (al dan niet getest) en heb je behoefte aan coaching of advies? Wil je verandering in je leven of in dat van je kind en weet je even niet waar te beginnen? Verbind je met mij en we kijken samen hoe ik je kan helpen of inspireren om te bereiken wat je wilt (voor je kind of voor jezelf).

Stuur een e-mail naar Jessica van der Zande, mijn personal assistant, en stel je vraag.

Contact met de assistente

Neem voor het maken van een afspraak en voor alle vragen over diensten, boeken of anders, contact op met Jessica van der Zande, ze is mijn personal assistant, heel aardig en vriendelijk en denkt met je mee! Jessica is te bereiken via e-mail jessica@ieku.nl.

Renata Hamsikova boeken als spreker

Je kunt mij boeken als spreker en inspirator. Ik spreek op events en geef lezingen en trainingen aan teams van professionals. Ik ben bekend door mijn net iets andere aanpak en een andere invalshoek bij het benaderen van hoogbegaafdheid. Mijn specialisme is uitzonderlijke begaafdheid en worden wie je wilt zijn door vanuit je authenticiteit te leven. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met mijn assistente Jessica.

Stuur je vraag in

Heb je een vraag en wil je dat ik die (anoniem) via mijn blog beantwoord? Vul het onderstaande formulier in. Ik zal dan je vraag (waarvan het antwoord nog niet op de blog staat) beantwoorden. Wil je liever een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak of stuur een mail zoals hierboven vermeld.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik de juiste informatie van je nodig. Probeer kort maar toch duidelijk te zijn, zodat ik je vraag goed begrijp en je ook een specifiek idee, perspectief of inzicht kan geven. Op de website wordt alleen jouw voornaam geplaatst. Je kunt gerust in je vraag de namen van je kind(eren) veranderen om hun privacy te waarborgen. Ik zal altijd een oprecht en eerlijk antwoord geven. Dit kan betekenen dat ik niet altijd zegtwat je wilt horen, maar wel wat nodig is.

Over Renata Hamsikova

Hier kun je meer over mij lezen.

Download hier een flyer.

Informatie voor de media kun je hier vinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Factorij 1B
1689 AK Zwaag

06-22511886

renata@ieku.nl

Intens authentiek en vrij

Bestel het boek

Intens, authentiek en vrij

Het eerste boek dat breed schetst wat hoogbegaafd zijn betekent. Het laat je inzien dat het niet alleen om een simpele onderwijsaanpassing gaat, maar dat opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen veel dieper gaat en breder is dan dat. Voor ouders, leerkrachten en andere professionals.

BESTEL HIER
European Council for the High Ability
SKJ Kwaliteitsregister
Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid
World Council for Gifted and Talented Children
CRKBO Docent
Mensa Worldwide