Wij willen graag van je horen!

Bedankt voor je interesse in diensten en producten van IEKU Advies! Wij zijn er om te helpen en je vragen te beantwoorden.
Je kunt met vragen over hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen van 0 tot 18 jaar bij ons terecht.

Zoek je hulp?

Heb je een kind van 0 tot 12 jaar en heb je behoefte aan coaching of advies? Of heb je vragen over de diensten of trainingen? Of wil je een IQ test laten afnemen of wil je weten of je kind dyslectisch is?

Stuur Renata een e-mail of plan eerst een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten in de online agenda.

Tijdens dit gesprek (telefonisch) kunnen we onderzoeken of en hoe IEKU je kan helpen.

Wil je Renata boeken als spreker?

Renata spreekt op events en geeft lezingen en trainingen aan teams van professionals. Ze is bekend door net iets andere aanpak en een andere invalshoek bij het benaderen van hoogbegaafdheid. Haar specialisme is uitzonderlijke begaafdheid. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met Renata op.

Stuur je vraag in

Heb je een vraag en wil je dat Renata die (anoniem) via haar blog beantwoordt? Vul het onderstaande formulier in. Renata zal dan je vraag (waarvan het antwoord nog niet op de blog staat) via haar blog beantwoorden.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we de juiste informatie van je nodig. Probeer kort maar toch duidelijk te zijn, zodat Renata je vraag goed begrijpt en je ook een specifiek idee, perspectief of inzicht kan geven. Op de website wordt alleen jouw voornaam geplaatst. Je kunt gerust in je vraag de namen van je kind(eren) veranderen om hun privacy te waarborgen.

Renata zal altijd een oprecht en eerlijk antwoord geven. Dit kan betekenen dat ze niet altijd zegt wat je wilt horen, maar wel wat nodig is.

Verlengde Lageweg 19
1628 PM Hoorn

06 – 22511886

ieku.advies

renata@ieku.nl

annemarie@ieku.nl

BESTEL DE EERSTE NEDERLANDSE GLOSSY OVER ONDERWIJSAANPASSING!

Hoogbegaafde kinderen
versnellen niet

Een complete gids over onderwijsaanpassing voor
hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs.