Hallo. Welkom op mijn website. Mijn naam is Renata Hamsikova. Begin 2009 heb ik IeKu Advies opgericht. Het is een adviesbureau voor hoogbegaafde kinderen en jongeren en hun ouders en onderwijzers. Ik adviseer zowel ouders als scholen en ik begeleid hoogbegaafde kinderen. Ik zie dus waar ouders tegenaan lopen, waar scholen mee worstelen en wat hoogbegaafde kinderen nodig hebben.

Het is je misschien opgevallen dat de logo van IeKu Advies een kop is van een jachtluipaard. Waarom eigenlijk een jachtluipaard? Je kunt hier een prachtig verhaal lezen en dan begrijp je waarom de jachtluipaard zo’n mooie metafoor is voor een hoogbegaafd kind.

Waarom zou je juist mij benaderen?

Ik kan antwoorden bieden op je vragen. Ik vind het geweldig als ik de kinderen zie opleven, als ze lekker in hun vel zitten, als ze zichzelf durven te zijn, als ze een manier van omgaan met de wereld vinden en als ze blij zijn wanneer ze ontdekken dat niet alles perfect hoeft. Mijn drijfveer is het welbevinden van deze kinderen (en hun ouders). Ik kan goed luisteren en mij inleven in je situatie. Ik ben specialist in wat ik doe, mijn rationele en praktische aanpak, gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen is mijn handelsmerk. Menselijke maat, respect en plezier zijn daarbij mijn kernwoorden. Hier kun je meer lezen over mijn klanten.

Mijn specialisaties zijn:

 

Ik heb onder andere de opleiding “ ECHA Specialist in Gifted Education” aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd. Ik draag nu de titel ECHA Specialist in Gifted Education” en ik ben lid van de European Council for High Ability. Ik ben gediplomeerde speltherapeut, coach, counselor en trainer, mijn specialisatie is het coachen van uitzonderlijk begaafde kinderen en ouders van hoogbegaafde kinderen, die tegen specifieke (opvoed)problemen aanlopen.

IeKu Advies werkt vanuit een wetenschappelijk kader en vanuit de overtuiging dat er altijd meerdere oplossingen zijn voor een probleem. Aan het vinden van die oplossing kan ik bijdragen door het zoekproces naar de oplossingen te begeleiden en ondersteunen, door vragen te stellen en aanwijzingen geven en door op het juiste moment de juiste interventie plegen.

Ik ben geregistreerd in het SKJ Kwaliteitsregister Jeugd en naast de European Council for High Ability ben ik lid van World Council for Gifted and Talented Children.

Wil je in contact met mij komen?

  1. abonneer je op mijn nieuwsbrief Hoogbegaafd Opvoeden (rechtsboven) en ontvang iedere maand tips en artikelen via mail
  2. maak een gratis kennismakingsafspraak, zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor jouw kind en/of gezin kan betekenen

 

IeKu Advies in de media

Hier kun je lezen wat er in de media wordt geschreven door en over IeKu Advies.

Tot ziens of horens!

Renata Hamsikova

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren