Voor de Hogeschool PXL Hasselt (België) waar ze Postgraduaat Hoogbegaafdheid hebben heb ik op 12 oktober 2021 twee colleges verzorgd. Over hoogbegaafde meisjes en over uitzonderlijke begaafdheid. Er namen meer dan 300 mensen deel aan deze live stream. Omdat het op dat moment niet haalbaar was om vragen te beantwoorden, heb ik na aanleiding daarvan en podcast gemaakt. Hier kun je antwoorden horen op vragen die later zijn ingezonden. De vragen over uitzonderlijke begaafdheid beantwoord ik in de volgende podcast.

Als je meer wilt weten over hoogbegaafde meisjes, kun je hier artikelen vinden, verder kun je de online cursus kopen of mijn laatste boek Intens, authentiek en vrij en je kunt live trainingen volgen.

Luister naar beide afleveringen

Terug naar het overzicht

Abonneer je op je favoriete platform:

Ik ben gewoon normaal
Ik ben gewoon normaal
Renata Hamsikova

Inzichten voor een hoogbegaafde rebel in wordingPodcast van Renata Hamsikova over uitzonderlijk begaafde en hoogbegaafde kinderen, hoe zij onafhankelijke, authentieke en vrije mensen kunnen worden, die zichzelf durven te zijn en hun potentieel leren gebruiken om te doen wat ze willen.